IndholdMedlems NytNye muligheder

Nye muligheder

Nye parkerings- og overnatningsmuligheder for autocampere i Danmark.

I 2019 bliver der lanceret et nyt koncept i Danmark, som giver mulighed for flere overnatningspladser for autocampere i Danmark til en overkommelig pris.

Konceptet hedder Pintrip, og svarer til tilsvarende ordninger i udlandet, fx. French Passion (Frankrig) og Landvergnügen (Tyskland).

I korthed er princippet, at man tilmelder sig ordningen for et beløb på cirka 200 – 250 kroner pr. år, og så får man en bog med oversigt over steder, hvor man kan overnatte gratis hos de værter, der er med i ordningen samt en vignette, der viser at man er med i ordningen. Værterne er eksempelvis en gård, et hyggeligt landsted, en vingård, et bryggeri, en put & take sø, en kro, et mejeri, en honningproducent, et galleri osv.

Der er typisk tale om små pladser uden faciliteter, men ofte vil der være mulighed for at få fyldt vand på, og måske købe adgang til strøm.

Folkene bag konceptet regner med , at der i 2019 vil være over 100 pladser tilknyttet ordningen, og tallet forventes at stige fremover.
Du kan læse mere om ordningen her på Pintrips hjemmeside. På hjemmesiden kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, så man løbende modtager nyheder. Pintrip har også en Facebookside, som du finder ved at søge på Pintrip.

DFAC hilser initiativet velkomment, da det med yderligere valgmuligheder for autocamperturisten i Danmark medvirker til at gøre Danmark mere autocampervenligt.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC