Medlemskort og vognmærke bestilling

Som medlem kan du bestille to kort per medlemsnummer – et til dig selv og et til din partner.  Udfyld så de felter der dukker op. På samme måde vælger du om du vil bestille vognmærket (stort til camperen eller små til personbil).
Du kan godt nøjes med en af delene.

Du vil herefter modtage en bekræftelse med de indsendte oplysninger. Du kan vælge om du vil have kortet/vognmærket udleveret i forbindelse med et træf du deltager i eller sendt til din adresse. Følg blot instruktionerne.

Kortet kan bruges som navneskilt og til legitimation. Danmarks Frie Autocampere producerer selv kortene, og de oplysninger du giver vil ikke blive gemt efter at kortet er trykt. Gem derfor selv bekræftelsesmailen til du har fået kortet.

Vi ønsker at være omkostningsbevidst i DFAC så vi kan fastholde kontingentet på et fornuftigt niveau, derfor håber vi du kun bestiller vognmærket hvis du ønsker at benytte dette.

Medlemskort bestilling_2
Navn på én person til kortets forside. Er I to personer i husstanden, skal I begge bestille hvert sit kort.
Indtast dit medlemsnummer - vil fremgå af kortets forside. Skal udfyldes
Indtast navn på din by.

Maximum file size: 268.44MB

Benyttes til kortets forside. Vedhæft pasbillede eller andet vellignende foto, vi kan beskære det. Ikke obligatorisk med billede
Vognmærkebestilling - stort
Bestille små vognmærker til personbil
Indtast e-mail adresse - du modtager bekræftelse på denne mail
Skriv hvor du ønsker at afhente medlemskort/vognmærke - f.eks. Maritime Kuturdage, Korsør - eller et andet træf. Hvis du ikke udfylder dette felt bliver medlemskort/vognmærke sendt til din adresse.
Sender