Som medlem kan du bestille to kort per medlemsnummer – et til dig selv og et til din partner. Vælg om du vil bestille 1 eller 2 kort, og udfyld så de felter der dukker op. På samme måde vælger du om du vil bestille Vognmærket. Du kan godt nøjes med en af delene.

Du vil herefter modtage en bekræftelse med de indsendte oplysninger. Du kan vælge om du vil have kortet/vognmærket udleveret i forbindelse med et træf du deltager i eller sendt til din adresse. Følg blot instruktionerne.

Kortet kan bruges som navneskilt og til legitimation. Danmarks Frie Autocampere producerer selv kortene, og de oplysninger du giver vil ikke blive gemt efter at kortet er trykt. Gem derfor selv bekræftelsesmailen til du har fået kortet.

Vi ønsker at være omkostningsbevidst i DFAC så vi kan fastholde kontingentet på et fornuftigt niveau, derfor håber vi du kun bestiller vognmærket hvis du ønsker at benytte dette.

Medlemskort og Vognmærke bestilling.
Ønsker du at bestille små DFAC vognmærker til personbil
Navn på én person til kortets forside. Bestiller du to kort skal navn nummer to skrives i næste rubrik.
Navn på én person til forsiden af kort nummer 2.
Indtast dit medlemsnummer - skal udfyldes
Indtast navn på din by.
Størst tilladte upload: 268.44MB
Benyttes til kortets forside. Vedhæft pasbillede eller andet vellignende foto, vi kan beskære det. Ikke obligatorisk med billede
Skriv venligst det/de navn/navne du ønsker på dit vognmærke. F. eks. dit og din partners fornavn. Max. 24 karakterer inkl. mellemrum.
Indtast e-mail adresse - du modtager bekræftelse på denne mail
Størst tilladte upload: 268.44MB
Benyttes til kortets forside. Vedhæft pasbillede eller andet vellignende foto, vi kan beskære det. Ikke obligatorisk med billede
Skriv hvor du ønsker at afhente medlemskort/vognmærke - f.eks. forårstræffet i Fjelstrup, Sønderjylland d. 24-26/4 2020 - eller et andet træf. Hvis du ikke udfylder dette felt bliver medlemskort/vognmærke sendt til din adresse.
Sender