IndholdNyhederMød DFAC i Herning

Mød DFAC i Herning

Mød Danmarks Frie AutoCampere – og få en snak om, hvorfor det er så vigtigt, at der også fremover er en uafhængig autocamperforening i Danmark.

Du får muligheden, når Danmarks Frie AutoCampere deltager på Messen Ferie for Alle, i Messecenter Herning, i dagene fredag 24. til og med søndag 26. februar. Du finder os i Hal K, på stand K8040.

– I DFAC oplever vi, at der blandt autocamperejerne er stor forvirring over hvad man må og ikke må. Derfor hører man også jævnligt, at der mangler ordnede forhold for de danske autocamperejere, fortæller Jørn Skou, formand for DFAC.

– I DFAC mener vi faktisk at reglerne er rimelige klare. Problemerne opstår, når kommunale eller private aktører vælger at lave deres egne regler og til lejligheden udarbejder et par skilte, som ingen retsvirkning har, forklarer Jørn Skou.

I slutningen af november 2022, fjernede Tønder kommune et større antal forbudsskilte, efter politiet havde tilbagekaldt sin godkendelse af, at der flere steder i kommunen måtte skiltes med et forbud mod parkering af autocampere.

Begrundelsen for tilbagekaldelsen er, at politiet efter DFAC´s klage i april 2022, er blevet i tvivl om hvorvidt godkendelsen er sket med baggrund i en såkaldt saglig begrundelse.

– Sagen fra Tønder viser, hvor vigtigt det er, at man som interesseforening ikke bare kaster sig på ryggen og lader sig tromle ned, bare fordi nogle andre mener de har retten på deres side, slutter Jørn Skou.

Du kan læse mere om sagen her https://www.dfac.dk/syd-og-soenderjyllands-politi…/

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC