Presse materialeAutocampershow 2023

Autocampershow 2023

DFAC er igen i år at finde på det årlige Autocamper Show i Messe C i Fredericia.

Autocamper Show 2023 finder sted fra d. 3. – 5. november

DFAC opfordrer alle nuværende og endnu-ikke-medlemmer til at komme forbi standen og få en hyggelig snak om løst og fast.

Du finder os  på stand C-2038 tæt ved scenen i den store hal C

HVAD ER AUTOCAMPER SHOW?

Autocamper Show er en messe, der er dedikeret til autocampere og det frie liv på 4 hjul. Udstillingen samler landets importører og forhandlere og tilbyder gæsterne en mulighed for at afsøge markedet for både vogne, udstyr og oplevelser – samlet på ét sted.

På Autocamper Show kan du som gæst udforske 200+ af de nyeste autocampere og camper vans og blive klogere på det uundværlige udstyr, der gør rejsen til en fantastisk oplevelse. Der er også mulighed for at tale med producenterne og forhandlere af autocampere og udstyr for at få yderligere information og rådgivning.

Er bilen allerede i hus kan gæsterne finde inspiration til nye spændende rejsemål og booke sig ind ved de repræsenterede campingpladser, destinationer og turguides.

Messens program inkluderer foredrag, workshops og seminarer, der dækker emner som valg af det rigtige udstyr, rejsefortællinger, kørsel og sikkerhed og vedligeholdelse og reparation af autocampere. Der er også forskellige underholdningsaktiviteter og konkurrencer for at gøre oplevelsen sjov og interaktiv for besøgende i alle aldre.

Autocamper Show finder sted hvert år i den første weekend af november og tiltrækker både erfarne autocampere og personer, der er nye til camperlivet.

Messen giver en god mulighed for at opdage de nyeste trends og innovationer inden for branchen og er et must-visit for alle, der elsker at rejse og opleve naturen og nye steder på en fri og autentisk måde.

Læs mere om messen her

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC