IndholdJuraNy parkeringsbekendtgørelse i Holbæk

Ny parkeringsbekendtgørelse i Holbæk

Holbæk har ændret sin parkeringsbekendtgørelse efter henvendelse fra DFAC.

– I 2016 kom Ombudsmanden med en afgørelse, som resulterede i, at Trafikministeriet informerede alle kommuner om, at kommunernes parkeringsbekendtgørelser ikke kan begrænse autocampers parkering fortæller Jørn Skou, formand for DFAC.

– Desværre kan vi se, her 7 år efter, at der fortsat er en række kommuner som ikke har fået ændret deres parkeringsbekendtgørelser – nogle af dem, desværre landets største. Derfor tager vi nu lige en runde mere, hvor vi rækker ud til kommunerne og hjælper det ikke må vi overveje vores næste træk, fortsætter Jørn Skou.

Første kommune var Holbæk, som blev kontaktet af DFAC lige før årsskiftet.

– Det er med stor tilfredsstillelse, at vi kan se, at Holbæk har ændret deres parkeringsbekendtgørelse, så den ikke længere begrænser autocampers parkering – det viser jo bare, at det betaler sig at holde ved, slutter Jørn Skou.

DFAC er Danmarks eneste uafhængige interesseorganisation for Autocampere og dit medlemskab er vores mandat overfor statslige, kommunal og private aktører.

Det koster kun 100 kr. om året at blive medlem – til gengæld kan vi love dig, at vi fortsætter det hårde arbejde med at sikre, at autocamperejernes rettigheder ikke forringes uretmæssigt.

Du kan melde dig ind her

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC