IndholdArrangementerGF og virtuelle medlemsdebatmøder

GF og virtuelle medlemsdebatmøder

I stedet for det vedtægtsbestemte Forårsmøde i april, hvor medlemmerne normalt mødes på træf og debatterer forud for generalforsamlingen, holder DFAC i år pga. Coronaen desværre alene virtuelle medlemsmøder.

Alle medlemmer får tilbud om hjælp til at kunne deltage i møderne.

Generalforsamlingen i DFAC finder som altid sted via FritForum, og er i år fra d. fra d. 7. til 11. maj.

I år er også 2. behandling af en vedtægtsændring på tapetet. Den omhandler netop, at DFAC også fremover vil afholde virtuelle møder i foråret til at supplere Forårsmødet, for at gøre det muligt for alle medlemmer at komme mundtligt til orde før generalforsamlingen – også selvom de fysisk befinder sig langt fra Danmark. Vi ser det som en væsentlig forbedring af demokratiet i DFAC.

Lørdag fik alle medlemmer mail med indkaldelse og bilag til generalforsamlingen og fra i søndags er de foreløbige punkter til generalforsamlingen endvidere lagt i FritForum. Hermed kan alle medlemmer læse bestyrelsens beretning, om økonomien, om bestyrelsens plan for fremtiden osv., skriftligt stille spørgsmål til bestyrelsen og få svar samt selv stille forslag og tage emner op til debat og til generalforsamlingens behandling.

Tilsvarende vil vi tale om året, der gik, om fremtiden, stille og svare på spørgsmål og debattere på medlemsmøderne onsdag d. 8. april kl. 19.00 og søndag d. 11. april kl. 16.00. Vi glæder os til en god og åben dialog og udveksling af synspunkter.

Venlige hilsner

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC