IndholdArrangementerAffaldsindsamling 2021

Affaldsindsamling 2021

Igen i år er DFAC med til at samle affald sammen med Dansk Naturfredningsforening, der har landsdækkende indsamling i weekenden d. 17. – 18. april.

Vi har i år valgt at arrangere indsamling lørdag d. 17/4 kl. 10.00 i Holstebro kommune – som sidste år lavede en god plads til os centralt i byen. Læs mere om indsamlingen, der foregår i Thorsminde.

Vi samler også ind i Furesø søndag d. 18/4 kl. 10.00. Furesø har siden 2012 haft 2 gratis pladser og som den eneste kommune i Danmark har Furesø en parkeringsbekendtgørelse (lavet med lidt hjælp fra DFAC) der har restriktioner for køretøjer over 3500 kg, men som specifikt undtager autocampere herfra. Her samler vi op på den gamle flyveplads, der nu er et skønt naturområde. Læs mere om tid og sted her

Desuden vil vi gerne værdsætte Faaborg-Midtfyns initiativ med 4 pladser til autocampere og Middelfarts fine initiativ med at have lavet autocamperfaciliteter ved en række af deres toiletbygninger, og prøver at finde et lokalt medlem, der gerne vil stå for dette.

Affaldsopsamlingen vil være en tilbagevendende begivenhed fremover, fordi vi gerne vil være med til at holde Danmark rent. Desuden vil vi gerne vise, at vi som autocamperfolk, der både bruger naturen og byerne, også tager et medansvar for, at her er pænt og rent, så både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne.

DFAC har en hel del opsamlertænger til udlån under affaldsopsamlingerne, men tag gerne din egen med, hvis du har en 🙂

Man kan deltage med og uden tilmelding, men det er jo lidt rart at have en fornemmelse af hvor mange, der kommer. Vi overholder forsamlingskravene for udendørs møder og holder afstand – men kan jo godt hyggesnakke alligevel. Tag selv mad og drikkevarer og evt. mundvind med, vi sørger for handsker, poser og håndsprit. Tilmelding til opsamling:

Thorsminde til Jørn, js@dfac.dk, tlf. 23 99 73 60
Værløse til Jytte: jj@dfac.dk og tlf. 20 67 30 67

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC