Presse materialeEUROPEAN INNOVATION AWARD 2017

EUROPEAN INNOVATION AWARD 2017

 

Lunderskov, den 24.01.2017

Bürstner Lyseo T 744 vinder førstepladsen af EUROPEAN INNOVATION AWARD 2017

Juryen for den “Europæiske Innovation Awards” udtaler: “Den tyske Bürstner fabrikant har formået at gøre Lyseo T 744 til et unikt opholdsrum for folk, der elsker at rejse”.

Tolv redaktører fra kendte europæiske tidsskrifter inden for campingindustrien blev tildelt forskellige kategorier i “European Innovation Award 2017”. Disse priser hører til blandt de vigtigste udmærkelser i branchen.

I kategorien: Den mest innovative indretning indenfor autocampere blev vinderen udpeget på grundlag af over 100 besvarelser. Her kunne Bürstner indtage førstepladsen med sin nye autocamper Lyseo T 744. For juryen var bedømmelse afgørende, at Lyseo T 744, med sin innovative grundplan, har omdefineret hvordan det er muligt at bo i en autocamper. Med det geniale koncept hæve/sænke seng er det muligt, at skabe en autocamper som en “treværelses lejlighed”. Den generøse hæve/sænke seng i den bageste del, kan sænkes ved at trykke på en knap, hvorved rummet ændre sig. En hyggelig seng for to er nu tryllet frem. Når natten er omme, køres sengen sammen med dyner og puder, op under loftet og forsvinder helt væk og en komfortabel og rummelig stue træder frem igen. Midt i autocamperen er køkkenet på dem ene side og overfor badeværelset. Den forreste del af autocamperen er spisestuen med plads til fem personer.

Et virkelig sofistikeret og tankevækkende indretningskoncept, der ikke alene lover “Wohnfürhlen” velbefindende men også besidder løftet. Dertil kommer, at det er muligt at bestilt en ekstra hæve/sænke seng i det forreste område i autocamperen. Hæve/sænke sengen vil således om dagen været meget diskret parkeret oppe under loftet. Dette gør det muligt at kunne tilbyde to ekstra senge vil uden besværlig opredning.

Disse er alle aspekter, der øger “føl dig hjemme” faktoren og har bidraget til Lyseo T 744 første plads i den Europæiske Innovation Award.

Der er mulighed for at se Bürstner campingvogne på Ferie-Fritid messe i Odense i dagene den 27.- 29. januar. På feriemessen “Ferie For Alle” i Herning i dagene den 24. – 26. februar er både autocampere og campingvogne repræsenteret.

Vendelbo Vans i Tårs er eneforhandler af Bürstner autocampere i Danmark.

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC