IndholdNyhederAutocamperturisters IQ

Autocamperturisters IQ

Det var en grov udtalelse, ejeren af Henne Strand Camping, Peder Kristensen kom med i JydskeVestkysten d 27. okt. om autocamperfolks IQ. Hvis Peter Kristensen ikke ønsker os på sin plads, er det hans valg, men han graver unødige grøfter for besøgende i autocamper på områdets andre campingpladser. Føler vi os ikke velkomne, kører vi videre, for det er vi frie til at gøre – så det er mere synd for dem, end for os.

Det er rart at se, at de 3 politikere som deltog i arrangementet, ikke bakker op om campingfatters holdning, men tværtimod godt kan se fordele i, at autocamperfolk besøger Varde kommune. De vil gerne være med til at finde pladser, hvor vi kan parkere – også om natten. Udviklingsrådet for Varde by har taget et skridt i den rigtige retning med projektet om P-plads for autocampere ved Varde Å, og dette arbejde er DFAC en del af.

Vi ser frem til en god dialog med politikerne i Varde efter valget og tror på, at dette ”lobbyvalgmøde” på campingpladsen kan blive en god start på samarbejdet om at etablere sådanne enkle P-områder i Varde, hvor autocampere gerne vil opholde sig både dag og nat – sommer og vinter. Sådanne initiativer understøtter kommunens turisterhverv, butikker, restauranter og cafeer i nærheden af P-pladsen, og det hjælper vi i DFAC gerne med.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC