IndholdNyhederEt rigtigt godt resultat

Et rigtigt godt resultat

– Et rigtigt godt resultat – sådan vurderer formand Jørn Skou resultatet af den netop overstående Autocampermesse i Fredericia.

Allerede fredag var standen godt besøgt, og af flere omgang var der kø for at få indtastet oplysninger på kommende medlemmer.

Som noget nyt var det i år muligt at betale med MobilePay, så medlemskabet var gyldigt allerede når folk forlod standen.

– Vi har fået i alt 133 nye medlemmer på messen – og alle har betalt – så det resultat kan vi kun være tilfredse med, fortsætter formand Jørn Skou.

DFAC var ud over standen i hallen, også repræsenteret på scenen, hvor Jytte Jakobsen, ansvarlig for DFAC´s juraudvalg, både lørdag og søndag, holdt foredrag over temaet:” Vigtigst er friheden”.

Jytte Jakobsen, ansvarlig for DFAC´s juraudvalg, på scenen med indlægget:” Vigtigst er friheden”

– Vi oplevede i år noget lidt overraskende. Det var som om folk kendte DFAC før vi havde forklaret hvad foreningen stod for og mange var stort set klar til at melde sig ind med det samme. Det har vi ikke tidligere oplevet på samme måde, så mon ikke vi også er klar hvis der bliver en messe i Herning, slutter Jørn Skou.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC