IndholdFormandens hjørne2022 - Et godt år er gået.

2022 – Et godt år er gået.

Endelig fik vi et næsten normalt år igen, med færre restriktioner.

Vi havde næsten glemt, hvor godt og rart det er at mødes fysisk, at besøge og være sammen med andre, at komme rundt både i DK og udlandet, at se og opleve. Selvfølgelig med omtanke og gode vaner. Ja, nu er livet – også i AC – ikke så dårligt!     Hurra for det!

Vores Forårsmøde i Billund blev det første træf, efter at restriktionerne blev løsnet op,  Det var godt at kunne mødes og få snakket foreningens og AC-turisternes udfordringer igennem.

Teams møder har ellers været det foretrukne under restriktionerne og virker fortræffeligt, når vi ikke kan mødes fysisk.

Gennem sommeren har forskellige medlemmerne været tovholdere for flere fortræffelige træf. Stor tak fra foreningen for jeres indsats for et godt socialt foreningsliv. Dette inkluderede også vores fødselsdagstræf i oktober med spændende foredrag. I november afholdt foreningen et Teams-møde om ”Kørsel i AC sydpå om vinteren”. Der blev delt godt ud af erfaringer og tips til alle fra de rutinerede ac-turister.

Stor TAK til alle der gennem året har ydet de store indsatser i foreningens navn.

Husk løbende at tjekke FritForum, hjemmesiden, Facebook, Nyhedsbrevene og kalenderen, hvis du gerne deltager i møder, Træf eller andet. Der kommer meget forskelligt her for jer medlemmer.  Og når du får lyst og tid, må du endelig kontakte info@dfac.dk med evt. inspiration og hjælp til møder eller lignende. Vi er altid åbne for nye tiltag og hjælpende hænder.

Foreningen har været repræsenteret på både Ferie for Alle i Herning og Autoshow 2022 i Fredericia. På begge messer mødte mange ac-folk op på vores stand og fik en god snak om div emner. Det er hyggeligt og berigende at mødes og få inspiration til foreningens fortsatte arbejde jvf. vores vedtægter. Samtidigt mødte vi også en stor opbakning og forståelse for DFAC, og mange nye meldte sig ind i vores forening. Tak for jeres tillid, som bestyrelsen vil gøre sit bedste for at leve op til.

Juraudvalget har også i 2022 været meget produktivt med arbejdet af flere sager i hele DK. I april blev en stor og gennemarbejdet rapport afleveret til Tønder Kommune og Syd- & Sønderjyllands Politi om parkeringsrestriktionerne i kommunen inkl. Rømø. Efterfølgende har vi søgt dialog med kommunen og Politiet, og som i efteråret førte til, at Politiet trak tilladelsen til skiltningen tilbage. Vi har takket ”ja” til en invitation til et dialogmøde med kommunen i første halvdel af 2023. Vi vil gerne være behjælpelig med at få oprettet faciliteter og P-pladser – også for natten – til AC’er. Tønder er et godt eksempel på DFAC’s arbejde: både påpege fejl og tilbyder hjælp til opretning af forholdene til gavn for både lokalsamfundet og AC-turisterne. I dette arbejder er vi meget afhængige af hjælp fra medlemmerne. Vi mangler tit hjælp fra jer med lokal kendskab, så skriv gerne til os på forhånd.

Til slut vil bestyrelsen gerne sige MANGE TAK til medlemmerne for opbakningen til arbejdet i foreningen, når vi har bedt om en hjælpende hånd. Dette gælder især til ildsjælene i vores udvalg og andre funktioner. Der bliver udført et stort, ulønnet arbejde gennem hele året. TAK til alle.

Vi håber, at alle medlemmerne fortsat vil bidrage til, at foreningen forbliver levende og interessant også i de kommende år. Sammen kan vi meget – næsten alt.

Bestyrelsen er afhængig af jeres ideer, inspiration og hjælp – skriv gerne til:  info@dfac.dk 

HUSK – Ingen god forening uden aktive medlemmer.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC