IndholdMedlems NytMøde om ny camperplads i Skærbæk

Møde om ny camperplads i Skærbæk

Hjemsted v. Skærbæk.

Planlægning af den nye autocamperplads i Hjemsted er i gang.

Pladsen er planlagt til at åbne i 2021, og den vil blive anlagt på Hjemsted Oldtidsparks arealer ved Hjemstedvej mellem Rømø og Skærbæk by. Tæt herved ligger Skærbæk Centeret, som bl.a. har restaurant, svømmehal og fitnesscenter.

Folkene bag Marsk Camper Aps i Skærbæk, der i juni købte Hjemsted Oldtidspark af Tønder kommune, inviterede Danmarks Frie AutoCampere til møde torsdag d. 8. august. I mødet deltog Kenny, Lejf og Jytte, og formålet med mødet var at videregive autocamperbrugernes ønsker og behov samt lidt inspiration til investorerne bag projektet.

Der er rigtig gode grunde til at anlægge netop de forhold, som gør, at autocamperturister får lyst til at besøge den nye autocamperplads i Hjemsted – og der er ingen grund til at spilde penge på at lave noget, som ingen interesserer sig for.

Autocamperfolk er meget forskellige og vi har forskellige drømme, ønsker og behov. Det afspejlede sig i de ideer og tips, som vi videregav til investorerne. Vi vil gerne betale et rimeligt beløb for det, som giver os værdi – hvad dette er, afhænger af om vi er et par på 35 år, som er ude at køre med vore 3 fælles-/delebørn i en campervan eller i en alkovebil – eller om vi er 60 år+ og kører alene, i tosomhed eller med børnebørnene. Men de grundlæggende faciliteter – drikkevand samt muligheden for at tømme sort og gråt spildevand har alle brug for.

Friheden ved at køre autocamper er det væsentlige – at køre frit og kunne vælge både til og fra.

Marsk Camper-folkene fik masse input, stillede en masse gode spørgsmål og fik svar – og er nu gået i tænkeboks. Vi glæder os til at følge og bistå dette spændende projekt i dets udvikling.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC