Nyt om AC pladserFrederiksund siger velkommen...

Frederiksund siger velkommen…

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til Roskilde fjord, en anden til et skønt naturområde ved en historisk kilde, en tredje ligger i kønt naturområde kort fra badestrand lige ved en bygning med bad og toilet til fri brug – og nær indkøbsmulighed, mens den fjerde ligger bynært og grønt og tæt på indkøbsmulighed. Alle pladserne har kørefast belægning. Læs mere her.

Pladserne er resultatet af 3 års godt samarbejde og gensidig udveksling af viden og ønsker med både politikere og forvaltningen i Frederikssund kommune. Oprindelig havde kommunen en parkeringsbekendtgørelse, som ikke tillod parkering af køretøjer med henblik på reklame eller beboelse / overnatning, men denne parkeringsbekendtgørelse ændrede kommunen i slutningen af 2018, og skrev til DFAC:

”Jeg kan indledningsvis oplyse, at kommunens parkeringsbekendtgørelse nu er blevet ændret, så det er muligt at parkere med autocampere overalt på offentlig vej og parkeringspladser i kommunen. Et væsentligt skridt i retning af en forbedring af forholdene for autocamperturisterne.

Jeres ønske om at få reserveret og indrettet parkeringspladser med særlige faciliteter for autocampere er en rigtig god ide, som vil kunne blive til gensidig gavn, som du redegør for.”

Siden da, er det kun gået fremad i et godt samarbejde i Frederikssund, hvor vort lokale medlem har været stærkt med i processen !!

Tak til Frederikssund kommune for denne fremstrakte hånd og indsatsen fra forvaltningen der har fundet fine pladser til autocampere, der ønsker at opleve dejlig natur. Lad os takke kommunen med besøg både på pladserne, i kommunens butikker – og nu tillader regeringen også besøg på restauranter og cafeer. J

DFAC planlægger en egentlig indvielse, et ”rullende træf” – som er DFAC´s kendetegn – med respekt for Corona-reglerne. Mere om dette senere.

Vi vil efter aftale med kommunen annoncere pladserne i både danske og internationale baser over autocamper P-pladser.

DFAC/Pladsudvalget

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC