IndholdNyhederDeltag gratis i Ferie for Alle - 2021

Deltag gratis i Ferie for Alle – 2021

Fredag den 19/2 kl. 10.00 skydes den virtuelle messe ”Ferie for Alle” i gang og DFAC deltager i alle de 3 mulige præsentationsformer.

Vi er rigtig godt hjulpet ved at være en internetforening og med en stærk indsats fra vores Webmaster Poul og vores Webmasterassistent Poul Erik.

Ved at klikke på linket her, kan du deltage i DFAC´s messebidrag via oversigten over samtlige muligheder.

Temamøder
Vi har prøvet at skabe så ”normal” en messe som muligt ved at vi afholder 3 ”messe-møder” via programmet Teams. Fra vore medlemsmøder i de seneste måneder har vi gode erfaringer med dette.

På alle møderne kan du høre mere om det skønne, frie liv i autocamper, høre om andres erfaringer, stille spørgsmål og snakke med, få tips og ideer til, hvor der er godt at køre hen. Desuden har vi ved hvert møde samlet nogle af vore medlemmer, der har en særlig interesse, og som kan fortælle om denne.

Vi indleder med et spændende møde lørdag d. 20. februar kl. 15.00 over emnet ”Veteran og Selvbyg”, hvor 4 af vores erfarne veteranejere og selvbyggere kan fortælle om deres erfaringer, vil prøve at svare på spørgsmål og give gode råd. Du kommer hen til deltagelsen ved at klikke her.

Torsdag d. 25. februar kl. 19.00 har vi et temamøde om ”I autocamper året rundt”. Her fortæller 3 medlemmer med årelang erfaring i at køre autocamper om tips til både sommer- og vinterkørsel og det at bo i camperen i månedsvis. Også her er der god plads til at stille spørgsmål og få svar. Deltag via dette link.

Det sidste messe-temamøde er lørdag d. 27. februar kl. 15.00, hvor emnet er ”Jura – en autocamper er en personbil”. Her vil juraudvalget mfl. kunne fortælle om, hvordan vi arbejder, hvad vi har opnået og vi tager en snak om, hvad autocampere må og ikke må. Spørgsmål besvares efter bedste evner. Klik her for at deltage i mødet.

Inspiration
Vi har samlet 3 spændende overskrifter til et nærmere selvstudium under hele messen:

  • Fra campingvogn til autocamper – en underholdende beretning om ligheder og især om forskelle ved de to rejseformer J
  • Med autocamper i Frankrig – videooptagelse af 0037 Poul Erik Lind Pedersens oplæg til et DFAC-medlemsmøde.
  • Endelig har vi plukket en lang række rejseberetninger fra vort righoldige arkiv, som medlemmer i løbet af DFAC´s 5-årige levetid har bidraget til, samt links-sider til praktiske pladsbaser og apps. Der er en stor variation i fortællestil og billeder – nyd at læse om rejseoplevelserne og glæd jer til at komme ud at køre.

Klik her for at komme til oversigtssiden og vælg, hvad du vil læse /se mere om.

Messetilbud
DFAC vil gerne have flere medlemmer, så vi kan stå stærkere i vores arbejde hen imod bedre forhold for alle autocampere, der kører i Danmark, når vi argumenterer overfor kommuner, myndigheder og politikere i forbindelse med vores autocamperpolitiske arbejde.

Derfor har vi et kortvarigt messetilbud, hvor nye medlemmer sparer indmeldelsesgebyret ved indmeldelse inden 1. marts 2021. Klik her, hvis du vil gøre brug af tilbuddet – og del det gerne med én – eller flere – som du gerne vil være i forening med.

Vi håber, at du vil få glæde af at deltage i vores samlede tilbud på ”alle hylder” på ”Ferie for Alle” 2021.

Venlige camperhilsener og på gensyn på messen

DFAC´s bestyrelse

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC