Presse materialeÅrets første store messe

Årets første store messe

CMT Messe Stuttgart
Årets første store camper messe afholdes i Stuttgart fra 16. januar til 24. januar

Fantastiske markedstal kan ses på messebookingen: Camping sektionen på CMT er allerede fuldt booket.

Der ses en stigning på 10,1% i registreringen af autocampere og en stigning på 8,9% i registreringen af campingvogne. Pr 1.september 2015 ses en ualmindelig stor stigning i antallet af nye indregistrerede campingkøretøjer. Campinglivet oplever et boom i Tyskland – dette ses også i campingsektionen på CMT – den største messe for nye produkter, som finder sted i starten af det nye år (16.-24. januar 2016).

”Alle vores stande er totalt udsolgte og det endda helt ned til sidste kvadratmeter”, siger CMT Camping projekt manager Alexander Ege. ”Vores besøgende kan se frem til mere end 850 autocampere og campingvogne, såvel som et langt større udvalg i udstyr og rigtig mange nyheder og premierer”.

 

”Camping og autocampere” vil kunne ses i hele 5 messehaller:

L-Blank Forum (Hal 1): I denne hal vil de store producenter vise alle deres nyheder. I ”Galleriet” vil der primært være fokus på temaet ”autocampere og mobilitet på ferien”. Alt fra foldbare cykler til elektriske scootere – ja, hele udvalget vil være tilgængeligt.

Hal 2: Knaus Tabbert vil her vise deres nyheder til de forskellige markeder.

Hal 3: Her vil high end producenter og producenter af køretøjer til nybegynderne udstille deres produkter.

Hal 5: Denne hal er mødestedet for alle autocamper og campingbus fans.

Hal 7: I denne hal vil campister og autocampister kunne finde et totalt sortiment af udstyr såvel som tilbud om attraktive campingpladser samt autocamperpladser – inklusive pladser i dette års campingpartnerland Danmark.

I ”Galleriet” i hal 1 og i hal 5 kan besøgende også finde et stort og udvidet udvalg af offroad og ekspeditions køretøjer såvel som nye brands.

 

Sådan kommer du til CMT:
Stuttgart Messecenter har en unik infrastruktur takket være placeringen direkte ved både lufthavn og motorvej. Direkte forbindelse fra motorvej A8, Stuttgart Lufthavn og hurtigtoget sikrer, at du når frem på få minutter. Autocampister og campister er der også sørget for. Messeområdet råder over ca. 50 parkeringsområder med shuttlebusser, tømmepladser til både affaldsvand og mulighed for tømning af kemiske toiletter. Parkering koster 20 Euro pr. nat. Skulle det blive nødvendigt, kan parkeringskapaciteten udvides signifikant.

 

Overnatningstilbud:
CMT besøgende kan nemt kombinere deres messebesøg med et kort ophold i Baden-Württembergs hovedstad Stuttgart: fra 86,5 Euro pr person i dobbeltværelse med morgenmad på 4-stjernet hotel inklusive ”Stuttcard” (gælder i 24 timer) som giver fri adgang til byens muser inklusive både Mercedes-Benz og Porsche museet og mange andre attraktioner. For yderligere informationer og for booking kontakt Stuttgart-Marketing GmbH på www.stuttgart-tourist.dk eller telefon +49 711/2 28 100 eller på mail hotel@stuttgart-tourist.dk

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC