DFAC Folder

DFAC – Danmarks Frie AutoCampere har lavet en folder der fortæller lidt om foreningen og hvad vi arbejder for. Medlemmer kan frit downloade den fra FritForum, så man selv kan udskrive og distribuere den. Det er en trefløjet folder, men her viser vi lige indholdet.

Forside_800x375

En ny forening….

For dig som ønsker medindflydelse og demokrati!

Danmarks Frie AutoCampere, DFAC

er Danmarks mest demokratiske forening for autocamperejere og brugere! Og kun godt ½ år efter stiftelsen d. 11. okt. 2015, blev vi Danmarks næststørste autocamperorganisation!Vinter_600x400

Vi er FRIE og Danmarks mest demokratiske autocamperforening, fordi vi afholder vores generalforsamling via internettet.

 Vi er FRIE, fordi vi ikke er underlagt andre foreninger.

 Vi er FRIE, fordi vi vil oprette frie autocamperpladser i Danmark, hvor både vi selv og vore autocampervenner fra udlandet kan overnatte gratis eller for et lavt beløb og uden campingpas.

Vi er FRIE, fordi vi har et levende foreningsforum, FritForum, hvor vi åbent taler om alt muligt: Frihed og fængslende solnedgange, koblinger og kameler, oplevelser og oplysning, kommuner og konstruktive ændringer, parkeringsregler og punkteringer, Rusland og Ruds Vedby.

Kameler_600x317

Hvad vil vi? Hvad gør vi?

Vi vil styrke fællesskabet om vores fælles hobby, autocamperen. Det gør vi gennem et godt foreningsliv, hvor vi hjælper hinanden og deler erfaringer om camperen og seneste nyt om f.eks. teknik, træf og fine pladser rundt om i verden. Vi gør det gennem et levende demokrati og samarbejdet om at få bedre forhold for autocampere i Danmark.

Vi gør det ved at medlemmerne holder træf, hvor vi dyrker det sociale samvær, udveksler erfaringer om det at være autocamperbruger, og træf, hvor vi er sammen om et emne eller en oplevelse.

Vi vil drive foreningen så økonomisk og ansvarligt som muligt. Det gør vi ved at bruge internettet til at skrive sammen på og holde møder over Skype.

Havn_600x450

Hvad kan vi?

Vi kan faktisk meget. Det hele afhænger af vores fælles indsats i foreningen. Vi opfordrer alle medlemmer til at komme med indlæg, ideer og forslag på FritForum og deltage aktivt i foreningens aktiviteter. Vi har alle stærke sider, som vi kan bruge til at styrke fællesskabet og gøre Danmark mere autocampervenligt.

Husk: Det er din forening og du er medbestemmende. Kom og vær med!

Også bestyrelsens møder holdes over Skype, og vi har ingen diæter, så udgifterne er små. Derfor er indmeldelsesgebyret 100,00 kr. og kontingentet er 100,00 kr. pr. år. Besøg vores hjemmeside og tilmeld dig på www.dfac.dk under menuen ”om DFAC”.

På bestyrelsens vegne:logo_blaagraa

Henrik Krebs,

Formand

Hundessted_600x400

Du har medindflydelse gennem…….

  • den daglige debat i FritForum.
  • Forårsmødet, hvor vi både i mindre grupper og samlet udveksler ideer og synspunkter om hvordan foreningen fungerer, og hvordan vi bedre kan opfylde medlemmernes ønsker. Emnerne bliver lagt på FritForum, så de medlemmer, der er forhindrede i at komme, også kan deltage i debatten og blive hørt.
  • generalforsamlingen via Internettet.

Forårsmødet er en del af Forårstræffet – hvor der også er plads til hygge og til at lære hinanden bedre at kende. Det er bedre at se hinanden i øjnene end ”kun” at snakke på FritForum.

DFAC er en autocamperpolitisk forening, og vi søger indflydelse, hvor vi kan, med henblik på at gavne autocamperbrugeres forhold i Danmark.

Som en naturlig del af dette, arbejder vi sammen med kommunerne og private om at etablere gode parkeringspladser, autocamper­pladser og faciliteter til autocampere til en realistisk pris.

campere_800x340

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC