Din forening

Registreringsafgiftsnedsættelse ???

camper-800x400Registreringsafgiften i spil igen

Autocampere var igen glemt i et nyt forslag om at sænke afgifterne for personbiler, og dette skrives der om på mange hjemmesider og fora.

DFAC forsøgte for en uge siden at få de fire autocamperforeninger til stå sammen om et høringssvar til Skatteministeriet om et forbedret lovforslag. Dette lykkedes ikke. Nogen foreninger har indsendt høringssvar selv og andre ikke.

DFAC indsendte derfor alene sit høringssvar til Skatteministeriet, hvor vi gjorde opmærksom på det urimelige og ufornuftige i, at man forbigår autocampere endnu engang. Vi har lagt vægt på, at autocampere bør behandles afgiftsmæssigt som alle andre personbiler. En nedsættelse af afgiften for autocampere til samme niveau som andre peronbiler vil stimulere salget, så den gamle vognpark hurtigere udskiftes med nyere, mere miljøvenlige og sikrere biler, færre vil være fristet til at registrere deres biler i udlandet, og flere campere på danske plader vil være til gavn for dansk turisme. Hele høringssvaret kan ses på FritForum.

Vi kan se, at Campingbranchen har, i deres høringssvar til L93, også foreslået at autocampere skulle ligebehandles med  andre personbiler – samme udgangspunkt som os. Deres pressemeddelelse kan ses her.

Januar

20jan - 22jan 200:00jan 22Camping i Bella

27jan - 29jan 2713:00jan 29Ferie Fritid i Odense

februar

24feb - 26feb 2410:00feb 26Ferie for Alle i Herning

marts

24mar - 26All DayForårstræf i Grindsted

Sikkerhedscertificat

SiteLock