Registreringsafgiftsnedsættelse ???

camper-800x400Registreringsafgiften i spil igen

Autocampere var igen glemt i et nyt forslag om at sænke afgifterne for personbiler, og dette skrives der om på mange hjemmesider og fora.

DFAC forsøgte for en uge siden at få de fire autocamperforeninger til stå sammen om et høringssvar til Skatteministeriet om et forbedret lovforslag. Dette lykkedes ikke. Nogen foreninger har indsendt høringssvar selv og andre ikke.

DFAC indsendte derfor alene sit høringssvar til Skatteministeriet, hvor vi gjorde opmærksom på det urimelige og ufornuftige i, at man forbigår autocampere endnu engang. Vi har lagt vægt på, at autocampere bør behandles afgiftsmæssigt som alle andre personbiler. En nedsættelse af afgiften for autocampere til samme niveau som andre peronbiler vil stimulere salget, så den gamle vognpark hurtigere udskiftes med nyere, mere miljøvenlige og sikrere biler, færre vil være fristet til at registrere deres biler i udlandet, og flere campere på danske plader vil være til gavn for dansk turisme. Hele høringssvaret kan ses på FritForum.

Vi kan se, at Campingbranchen har, i deres høringssvar til L93, også foreslået at autocampere skulle ligebehandles med  andre personbiler – samme udgangspunkt som os. Deres pressemeddelelse kan ses her.

Juni

30jun - 2juljun 300:00jul 260´er Rock og grill i Albertslund - Ishøj Strand og Arken

juli

30jun - 2juljun 300:00jul 260´er Rock og grill i Albertslund - Ishøj Strand og Arken

7jul - 8All DayVinfest, Borntaler Hof, Osthofen - 2017

august

7aug - 10aug 70:00aug 10Rulletræf! Vis din egn frem! 7. til 10. August

18aug - 20aug 1814:00aug 20Odense BlomsterfestivalWhat a wonderful world.

22aug - 27aug 220:00aug 27Maritime kulturdage, Korsør

Sikkerhedscertificat

SiteLock