Nye muligheder

 

Nye parkerings- og overnatningsmuligheder for autocampere i Danmark.

I 2019 bliver der lanceret et nyt koncept i Danmark, som giver mulighed for flere overnatningspladser for autocampere i Danmark til en overkommelig pris.

Konceptet hedder Pintrip, og svarer til tilsvarende ordninger i udlandet, fx. French Passion (Frankrig) og Landvergnügen (Tyskland).

I korthed er princippet, at man tilmelder sig ordningen for et beløb på cirka 200 – 250 kroner pr. år, og så får man en bog med oversigt over steder, hvor man kan overnatte gratis hos de værter, der er med i ordningen samt en vignette, der viser at man er med i ordningen. Værterne er eksempelvis en gård, et hyggeligt landsted, en vingård, et bryggeri, en put & take sø, en kro, et mejeri, en honningproducent, et galleri osv.

Der er typisk tale om små pladser uden faciliteter, men ofte vil der være mulighed for at få fyldt vand på, og måske købe adgang til strøm.

Folkene bag konceptet regner med , at der i 2019 vil være over 100 pladser tilknyttet ordningen, og tallet forventes at stige fremover.
Du kan læse mere om ordningen her på Pintrips hjemmeside. På hjemmesiden kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, så man løbende modtager nyheder. Pintrip har også en Facebookside, som du finder ved at søge på Pintrip.

DFAC hilser initiativet velkomment, da det med yderligere valgmuligheder for autocamperturisten i Danmark medvirker til at gøre Danmark mere autocampervenligt.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

27/05/2020
Registrer din autocamper - DA

Når man kører over Storebæltsbroen i Autocamper, har man enten skulle benytte manuel bane eller efterfølgende kontakte Storebælt for at få den ... See more

Tilføj din autocamper (maks 3.500 kg) til din Storebælt Privat-aftale Indtast oplysningerne om din autocamper i formularen nedenfor, så betaler du ... See more

« 1 of 4 »

juli

10julalldayAFLYST - Vin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X