Presse materialeHou Lystbådehavn "nedlagt"

Hou Lystbådehavn “nedlagt”

Hou Lystbådehavn, Odder Kommune

Det har i flere år været muligt for autocampere at parkere både inde på Hou Lystbådehavns område og på en stor P-plads udenfor havnen. Vi er blevet godt modtaget, vi har kunnet købe faciliteter i lystbådehavnen og har kunnet nyde en dejlig udsigt og venlige mennesker i havnen.

Dette er desværre slut nu, lystbådehavnen kan ikke længere modtage besøgende i autocampere.

Kommunen har solgt det store areal udenfor Hou Lystbådehavn til boligbyggeri. Derfor har havnen brug for, at deres P-pladser inde på havneområdet reserveres til andelsejernes biler, og der er derfor ikke længere plads til autocampergæster.

Havnefogeden er ked af at måtte afvise besøgende i autocampere, der gerne vil ind og holde, og har derfor bedt om hjælp til at udbrede, at pladsen nu er nedlagt.

Havnefogeden har virkelig forsøgt at få etableret andre P-pladser til autocampere i området i stedet, men uden held. Der er ikke mange muligheder på dette skønne område, hvor der der er mange fredninger og udsigtsvillaer at tage hensyn til.

DFAC hjælper mange – havne, kommuner og private med at oprette pladser og faciliteter af forskellig slags – med og uden betaling. Vi hjælper selvfølgelig også, når pladser nedlægges, så grundejerne og her Hov Lystbådehavn ikke belastes af besøgende i autocampere, der må køre forgæves.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC