Danmarks Frie AutoCampere

Pladsundersøgelse

Undersøgelse om AC-pladser

Det er nu på tide at løfte sløret yderligere for resultaterne af den undersøgelse, som DFAC´s medlemmer svarede på i april måned. Emnet var bredt omkring ”AC-pladser”, og hele 151 medlemmer brugte tid på at fortælle om, hvilke pladser de foretrækker, hvad der er optimalt eller ligegyldigt og om, hvad de maksimalt vil betale for at bruge de forskellige typer af pladser eller for faciliteter. DFAC´s medlemmer fik selv resultaterne i maj måned – både via DFAC´s interne forum, FritForum, og direkte pr. nyhedsbrev nr. 50 d. 6. maj.

Dén gang stod DFAC på gloende pæle på grund af tidspresset omkring generalforsamlingen via FritForum, der foregik fra d. 8.-15. maj – men nu er der mere ro på, og vi vil gerne dele vores viden med ”resten af autocamperverdenen”.

Der er i FritForum løbende debat om AC-pladser og hvordan vi bedst arbejder med dem – og for nylig har pris-spørgsmålene (igen) været drøftet både her og i flere Facebook-grupper.

I undersøgelsen er der ikke meget tvivl om, hvad vores medlemmer vurderer:

*En plads i naturen med dejlig udsigt, fred og ro, god plads om bilen samt basale faciliteter er drømmen for autocampere. Ligger pladsen meget bynært eller nær en attraktion, har vi en ”13er. Havnepladser er også interessante.

*Det er meget vigtigt at der er et rimeligt forhold mellem pris og faciliteter / beliggenhed.

*Quick-stop pladser og campingpladsophold indenfor eller udenfor bommen er ikke interessante.

Læs selv videre her

Et ”gennemsnit” er en løjerlig ting, hvor store udsving i besvarelserne kan ophæve hinanden og ”forsvinder”. Derfor har vi også undersøgt ”meridianen” – som er den værdi, hvor lige mange svar ligger over og under værdien.

Medianen er beregnet for de maksimale priser, som medlemmerne vil give for de forskellige pladstyper, og kan læses her, hvor den er sammenholdt med gennemsnittet.

Bestyrelsen

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

14/10/2020
Rømø strand 25% bilfri | DFAC

ømø strand 25% bilfri

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle.

Læs ... See more

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle. Den beslutning vækker glæde ... See more

12/10/2020
DFAC FritForum - Emner til debat: Ekstraordinær generalforsamling nov. 2020

DFACs ekstra-ordinære generalforsamling er næsten i gang. Som altid foregår den på internettet via FritForum.

Frist for fremsættelse af forslag ... See more

03/10/2020
Autocamper Show 2020 udsættes

Autocamper showet 2020 er udskudt til november 2021 på grund af Covid-19.

Læs mere ... See more

Arrangørerne af Danmarks første publikumsforum kun for autocampere, har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

14/09/2020
Autocampere sviner IKKE | Danmarks Frie AutoCampere

Autocampere rydder op

Den 19. september har du mulighed for at deltage i en affaldsindsamlingsdag, hvor vi som brugere af Danmarks parkeringspladser ... See more

Kom og vær med til affaldsindsamling lørdag d. 19/9 kl. 10.00 i Kolding og Frederikssund. I DFAC har vi hvert år i agurketiden noteret de ... See more

« 1 of 7 »

april

02apr(apr 2)12:0004(apr 4)12:00Tour de France træf 2021

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X