DFAC går i dybden

Siden DFAC blev stiftet i 2015, har vi på Forårsmødet haft givtige debatter og gode fremlæggelser af medlemmers meninger – det kunne vi ikke i år.

Medlemmernes medvirken og bestemmelse er grundlæggende for DFAC, og da vi ”i stedet” i marts måned spurgte medlemmerne om, hvad der er vigtigst, at DFAC arbejder med, fik ”pladser” en central rolle, mens vort juridiske og politiske arbejde også toppede – men med mange forskellige vinkler.

Bestyrelsen ønskede derfor at høre medlemmerne om, hvad det er, der er vigtigst ved pladser til autocampere, hvor de bør ligge og hvad man vil betale for brug af pladser af forskellig art.

Vi ønskede også at høre om holdninger omkring pladser og betaling og om vores nye notat: ”DFAC mener” har tilstrækkelig genklang hos medlemmerne. Det skal bruges når vi interviewes af pressen og ellers udtaler os, så det ikke alene er bestyrelsen, der har patent på at udtale sig om foreningen.

Vi fik en superflot opbakning fra medlemmerne, idet 151 svarende til ca. 40 % besvarede det – ret lange – spørgeskema, og det gav os 10.721 svar at arbejde videre med!!

Undersøgelsen har resulteret i en spændende rapport, der foreløbig er offentliggjort for medlemmerne på FritForum og i et nyhedsbrev sendt til alle medlemmer.

Som en opfølgning var der mulighed for at tilmelde sig Skype-møder om det videre arbejde med pladser og med debat om ”DFAC mener”, og det ville ca. 10 % af medlemmerne gerne deltage i.

DFAC har ganske snart generalforsamling, og det bliver derfor primært den nye bestyrelse, der får glæde af at kunne bruge rapporten og af Skype-møderne med medlemmerne.

Billedet viser en illustration fra rapporten: Hvad vil man maksimalt betale for en plads – afhængig af pladsens type

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X