Undersøgelse om autocamperbrugere

Hvad vil vi? Hvad gør vi?

Den største undersøgelse af danske autocamperbrugeres rejse- og forbrugsmønster og ønsker er netop udkommet og kan hentes på Dansk Kyst- og Naturturismes hjemmeside.

Dansk Kyst- & Naturturisme har fra starten inddraget de danske autocamperforeninger i det lange forarbejde til undersøgelsen, og derfor har også vi haft indflydelse på de spørgsmål, der blev stillet. Foreningerne har arbejdet med at udbrede spørgeskemaet både via mails til medlemmer, hjemmesider og Facebook og har også haft mulighed for at kommentere på den rapport, som Epinion har udarbejdet.

Rigtig mange af foreningernes medlemmer har svaret på undersøgelsen, der tog næsten en halv time at gennemarbejde og besvare – så der var en del, der opgav undervejs. Alligevel er der kommet en spændende rapport ud af de knapt 900 besvarelser, og der er flere nye og spændende analyser og sammenligninger i forhold til de tyske undersøgelser fra bl.a. Der Caravaning Industrie Verband (CIVD), som vi ofte støtter os til, og som denne undersøgelse fint kan supplere.

I Danmarks Frie AutoCampere har Viden- og Statistikudvalget gjort et stort arbejde i forhold til afrapporteringen af undersøgelsen og dennes læsbarhed, vi har fået nogle fine, yderligere svar fra Epinion og vi glæder os til at genlæse rapporten. Vi kunne håbe på, at den bliver efterfulgt at en letlæst opsummering af hovedresultaterne, således at dens budskaber lettere forstås korrekt af de mange læsere, der ikke kan eller ønsker at gå i dybden.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X