Silkeborg skuffer

Så kom den længe ventede nyhed fra Silkeborg kommune. Man har nu indrettet parkering til autocampere 6 forskellige steder i byen, men desværre har beslutningstagerne valgt at overhøre alle anbefalinger fra både DFAC og egne embedsfolk og indføre et “overnatning forbudt” på alle pladserne, med henvisning til at overnatning skal ske på områdets campingpladser. Der er ingen af de nye pladser hvor overnattende autocampere på nogen måde kan være til ulempe for trafikken eller naboer. På de samme p-pladser kan alle andre personbiler parkere uden restriktioner – altså en helt urimelig negativ særbehandling af den personbilstype der kaldes autocamper.

Det er med andre ord helt tydeligt, at beslutningstagerne i Silkeborg kommune, ser det som sin opgave, at skaffe kunder til campingpladserne, på bekostning af turismen og byens øvrige erhvervsliv. Med dette natlige parkeringsforbud siger man i virkeligheden: Turister, I er velkommen til at bruge jeres penge om dagen, men forsvind ud af vores by senest til midnat – og forresten, efter uge 42 hvor campingpladserne lukker, kan I lige så godt blive hjemme.

Mon ikke effekten af dette bliver, at de fleste fortsat vil køre udenom Silkeborg – til stor skade for alle parter inklusive campingpladserne.

Læs Silkeborgs meddelese her.

Læs tidligere artikler om Silkeborg på DFAC.DK her og her.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

november

29novalldayJuletræf 2019 i Hampen

december

29novalldayJuletræf 2019 i Hampen

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X