Silkeborg: Hvad sker der?

 

DFAC indsats i Silkeborg

DFAC har gennem længere tid arbejdet med Silkeborg kommune med henblik på at forbedre forholdene for autocampere i byen og foreningen har forsynet kommunen med detaljerede oplysninger om autocamperebrugeres ønsker og behov og også foreslået flere konkrete steder i byen, som vil være gode til etablering af autocamperparkering. Kommunens Plan og vejudvalg har i meget stor udstrækning brugt vores oplæg som arbejdsgrundlag forud for mødet.
Nu er beslutningsprotokollen udkommet og det er et meget omfattende materiale med mange positive ting; men også med flere uheldige elementer, som kræver en grundig og saglig behandling fra vores side. Det arbejder vi på i øjeblikket og vi forventer, at kunne sende vores svar til kommunen i løbet af den kommende weekend. Ved samme lejlighed vil vi også informere vores medlemmer og andre mere detaljeret om det vi gør.

DFAC Plads koordinator

0235 Niels-Jørgen Jensen

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

august

20aug(aug 20)10:0025(aug 25)12:00Maritime Kulturdage 2019

september

11sepalldayMaritimt Ø-træf på Mors

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X