IndholdFormandens hjørneKøb 14 og betal kun for 12 = 2 gratis

Køb 14 og betal kun for 12 = 2 gratis

Få 14 – betal for 12 = 2 gratis

Danmarks Frie AutoCampere – DFAC – (udtales: [d-fak]) – er som sædvanlig ved denne tid på året, i gavehumør. Derfor har vi et specielt tilbud til dig der tænker på, at melde dig ind i en autocamperforening.

Hvis du melder dig ind i DFAC efter d. 31-10-2017 vil dit medlemskab gælde helt frem til d. 31-12-2018 – altså op til 14 måneder til samme lave pris som et årskontingent. Hvis du synes det lyder som et godt tilbud, så meld dig ind nu. Det koster kun 100 kr. i kontingent fra nu og helt frem til 31-12-2018. Hertil kommer et indmeldelsesgebyr, også på 100 kr.

Synes du ikke at besparelsen er så stor i kroner og ører? I DFAC holder vi omkostningerne nede, så der kan jo ikke gives rabatter på mange hundrede kroner. Tænk i stedet for på at du gratis får yderligere op til to måneder med:

* Et fællesskab blandt ligesindede i en åben, demokratisk forening.

* Den mest levende og aktive autocamper forening. Med kun godt to år på bagen kan vi stadig betages af det medlemsengagement vi ser.

* Mulighed for at deltage sammen med de andre medlemmer i træf – både i foreningens Forårstræf, der i 2018 bliver d. 13-15 april i Den runde Pavillon  i Brønderslev og i medlemsarrangerede træf og rulletræf som løber af stablen i løbet af året.

* At modtage 8 – 10 årlige nyhedsbreve på e-mail med nyheder og information til medlemmerne.

* Adgang til FritForum hvor der er hjælp og inspiration at hente og hvor mange medlemmer dagligt lige checker for nye indlæg og selv bidrager. I DFAC er det medlemmerne der styrer foreningen, så medlemmerne bliver naturligvis holdt orienterede om hvad vi laver i foreningen. Også overvejelser om tiltag der ikke er besluttede, for hvordan kan foreningen ellers styre i den retning medlemmerne ønsker?

*  Mulighed for rabatter, vejhjælp og andre medlemsfordele.

* At kunne være en del af en forening der aktivt arbejder på den politiske front. Takket være vågne lokale medlemmer kan vi påvirke lokale beslutninger når de er ‘hotte’. Også landspolitiske beslutninger forsøger vi at dreje i en mere autocampervenlig retning. Det har længe været en udbredt opfattelse, at kommunale uskiltede p-forbud for autocampere var problematiske. Også selvom Justitsministeriet havde sagt god for dem. DFAC gjorde så noget ved det. Med hjælp fra Folketingets Ombudsmand har vi nemlig fået fastslået, at disse forbud ikke gælder. DFAC har også aktivt påvirket udformningen af det helt aktuelle lovforslag om sænkning af registreringsafgifterne så det også kommer til at gælde autocampere ligesom vi har bakket op om forslaget om at ændre kravet om 4 sovepladser til 2 – også for allerede indregistrerede autocampere.

Synes du at alt dette er værd at få i ‘ekstra’ to måneder?

Som medlem af DFAC er du først og fremmest medlem af en ‘Autocamperklub’ – med medlemskab, vedtægter og generalforsamling. Vi tilstræber aktivt et samarbejde med andre autocamperklubber, uden at give afkald på vores selvstændighed. Mange af vore medlemmer er også medlem i en anden autocamperforening men går samtidig ind for DFAC´s målsætning.

Hvis du synes dette lyder rigtigt, så meld dig ind nu. Vi, der allerede er medlemmer synes det er en en rigtig dejlig forening og vil meget gerne byde andre velkommen – derfor har vi givet mulighed for at vi kan glæde vennerne med et gavemedlemsskab af DFAC.

Med camper hilsen

Bestyrelsen

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC