Virtuel Ferie for Alle messe

Deltag gratis i Ferie for Alle Online 19.-28. februar, hvor du kan opleve et univers af ferieinspiration. Bliv inspireret til dit næste ferieeventyr, hvad enten du drømmer om Thy eller Portugal.

Danmarks Frie AutoCampereDFAC deltager i alle afsnit på den virtuelle messe, og du kan læse mere om DFAC nedenunder Ferie for Alle indslagene her:

BEMÆRK: Messetilbuddet løber til udgangen af februar.


DFAC´s rolle i Autocamperlandskabet

Danmarks Frie AutoCampere er Danmarks mest aktive autocamperforening i arbejdet hen imod autocamperbilisters interesser og ”Frihed med respekt for natur og fastboende” i Danmark. Vi er aktive på alle niveauer og samarbejder autocamperpolitisk fra sag til sag med de interessenter, der har samme mål som vi.

DFAC – udtales [D´fak] – er uafhængig af reklamer og ekstern sponsorering – alligevel er kontingentet kun 100 kr./år.
Vi er en internetforening – selv generalforsamlingen foregår i vores ”FritForum”. Din stemme bliver hørt uanset hvor i verden du er.

Allerede da vi var 1½ år blev vi Danmarks næststørste autocamperforening – nu er vi 5 år.

Vi ønsker din støtte i form af et medlemskab for at kunne stå stærkere i vores autocamperpolitiske arbejde.

Som ”alle andre autocamperforeninger” har vi flere medlemsfordele, og rabattere. Vi har et aktivt FritForum og under normale omstændigheder har foreningen 2 årlige træf ud over de medlemsarrangerede træf. Alle træf i DFAC er ”non-profit” – du betaler kun for det, du får.