Godt nytår !

2020 – et mærkeligt år.


Vi nærmer os årsskiftet efter et år, som nok ingen på forhånd havde kunnet forestillet sig.

Som Danmarks eneste internetbaserede autocamperforening med IT-vante medlemmer, har den undtagelsesagtige tilstand, vi har oplevet i perioder i år, ikke haft afgørende betydning for os. Vi har holdt ordinær generalforsamling helt som sædvanligt og endog også en ekstraordinær generalforsamling. Men vi har manglet de vigtige debatter og samtaler ansigt til ansigt på vores Forårsmøde og Forårstræffet om, hvordan DFAC skal arbejde og savnet samværet på spontane og arrangerede træf – dem har vi kun haft få af i år. Vort 5 års jubilæum i oktober på Fyn valgte vi at aflyse, trods planlæggernes store omhu – vi ville ikke risikere vores medlemmers helbred.

DFAC er medlemmernes forening, hvor så meget som praktisk muligt lægges frem for medlemmerne på FritForum og i nyhedsbrevene til information og til debat. Også via afstemninger og undersøgelser giver medlemmerne deres mening til kende, så bestyrelsen lærer, hvad medlemmerne vil og ønsker sig. Desuden får vi mange input fra medlemmerne – og fra ikke medlemmer – via info@dfac.dk og vores kontaktside. Mange tak for det!

Men demokratiet lider, når vi kun kan kommunikere skriftligt. Det er ikke alle, der bryder sig om at give udtryk for meninger og holdninger på skrift. Vi forstår hinanden langt bedre, når vi kan se og høre hinanden. Derfor er vi begyndt at bruge videomedlemsmøder til debat og er sågar ved at indføre dem i vore vedtægter. Videomøder giver også medlemmerne en ny mulighed for at samles om et aktuelt emne, og flere medlemmer er i gang med at forberede de næste oplæg.

Når vi kører i vores bolig på hjul er smittedelingen minimal, og det har mange indset, hvilket har givet rift om autocampere i ind- og udland. Alt hvad der har kunnet køre, har været på vejene i sommer, og det har givet et ekstra tryk på de populære steder. Det påvirker flere kommuners indstilling til autocampere og til muligheder for etablering af flere steder, hvor autocampere kan parkere og være gode turister i området uden at genere de fastboende.

I løbet af DFAC´s 5 årige levetid er vi blevet kendt hos bl.a. kommuner, myndigheder og styrelser for vores indsats, indsigt og konstruktive dialog. Dette arbejde foregår i DFAC´s udvalg, men vi er ikke i mål ifht. vores vedtægter og arbejdet fortsætter i 2021 under mottoet: Frihed til at vælge! Vi kunne ønske os en bedre kommunikation med de øvrige autocamperforeninger, det tror vi, kunne fremme resultaterne. I demokratiske foreninger, er dette op til medlemmerne at bestemme.

Vi ser forhåbningsfuldt frem til 2021, siger et stort tak til alle vores frivillige i foreningen og ønsker nuværende og kommende medlemmer samt alle jer omkring os, der på forskellig vis hjælper og støtter op om vort arbejde, et rigtig

GODT NYTÅR

Venlig hilsen

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC