Lovgivning i Danmark”Giv bøder for ulovlig parkering”

”Giv bøder for ulovlig parkering”

Autocampere skal som alle andre biler overholde færdselsloven! Inklusive den skiltning kommunerne opsætter.

Er man ikke enig i skiltningen, er vejen frem IKKE at bryde loven! I stedet må man meget gerne skrive til os på info@dfac.dk, vedlægge et billede af skiltet og beskrivelse af hvor, det er placeret. Og så må man finde et andet sted at parkere.

Bent Thodsen, Campingplads ejer i Thisted siger i en udsendelse fra TV midt-vest d. 16/6-2018: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/campingejer-rasende-over-ulovlige-parkeringer-det-er-snyd:

”Giv bøder for ulovlig parkering og så vil det stoppe med det samme”.

DFAC er meget ”OBS” på HVORFOR forbudsskiltet er opsat, for dette kræver en saglig grund.

Referater over møder – især fra tiden 2011-2013 – mellem danske kommuner og campingpladsejere støttet af det nu konkursramte Campingråd, viser, at campingpladsorganisationerne har lagt et mega stort pres på kommunerne for at opsætte skilte mod natlig parkering, for at tilgodese campingpladserne og deres indtjening. Mange af disse skilte står der endnu, og det er ofte dem, der er årsag til de ulovlige parkeringer.

Skiltene gavner bare ikke campingpladserne, for hvem vil dog handle under tvang? Og både skilte og bøder jager autocamperturisterne enten til udlandet eller til mere autocampervenlige kommuner. Herved mister kommunen indtjeningen fra de autocamperturister, der ellers ville lægge et pænt beløb i kommunens øvrige erhvervsvirksomheder, hvis de følte sig velkomne!

Autocamperturismen er Europas hurtigst voksende turistsegment. Der er ca. 1.7 million autocampere i Europa med ca. 3.5 million autocamperturister og hvis Danmark ønsker at få gavn heraf, må vi virkelig tænke i nye baner og byde autocamperturister velkomne både centralt i byerne og ved kysterne.

Det som den mopsede campingpladsejer i TV Midt-Vest´s interview i går ikke erkender, er at jo flere autocampere, vi byder velkommen i Danmark, jo flere vil også besøge campingpladserne – indimellem. For 15-20% af autocamperovernatningerne sker på campingpladser – af én eller anden grund.  Men det er som med H.C. Andersens ”Konen med æggene” – vil man have dem alle – ja, så får man ingenting!

TV midt-vest fulgte i dag op på indlægget, og her støtter Henning Holm, som er formand for Thy turistforening og sidder i kommunalbestyrelsen i Thisted, op om nytænkning for at satse på autocamperne som turister, ligeledes støttede Henning Holm op om synspunktet fra Danmarks Frie AutoCampere om, at kommunerne står sig godt ved at byde autocamperne velkomne.  Vi følger naturligvis op på sagen.

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/turistforening-vil-give-autocampere-flere-muligheder

https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/17-06-2018/1930/flere-alternative-pladser-til-autocampere-i-thy?autoplay=1#player

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC