Frederiksund siger velkommen…

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til Roskilde fjord, en anden til et skønt naturområde ved en historisk kilde, en tredje ligger i kønt naturområde kort fra badestrand lige ved en bygning med bad og toilet til fri brug – og nær indkøbsmulighed, mens den fjerde ligger bynært og grønt og tæt på indkøbsmulighed. Alle pladserne har kørefast belægning. Læs mere her.

Pladserne er resultatet af 3 års godt samarbejde og gensidig udveksling af viden og ønsker med både politikere og forvaltningen i Frederikssund kommune. Oprindelig havde kommunen en parkeringsbekendtgørelse, som ikke tillod parkering af køretøjer med henblik på reklame eller beboelse / overnatning, men denne parkeringsbekendtgørelse ændrede kommunen i slutningen af 2018, og skrev til DFAC:

”Jeg kan indledningsvis oplyse, at kommunens parkeringsbekendtgørelse nu er blevet ændret, så det er muligt at parkere med autocampere overalt på offentlig vej og parkeringspladser i kommunen. Et væsentligt skridt i retning af en forbedring af forholdene for autocamperturisterne.

Jeres ønske om at få reserveret og indrettet parkeringspladser med særlige faciliteter for autocampere er en rigtig god ide, som vil kunne blive til gensidig gavn, som du redegør for.”

Siden da, er det kun gået fremad i et godt samarbejde i Frederikssund, hvor vort lokale medlem har været stærkt med i processen !!

Tak til Frederikssund kommune for denne fremstrakte hånd og indsatsen fra forvaltningen der har fundet fine pladser til autocampere, der ønsker at opleve dejlig natur. Lad os takke kommunen med besøg både på pladserne, i kommunens butikker – og nu tillader regeringen også besøg på restauranter og cafeer. J

DFAC planlægger en egentlig indvielse, et ”rullende træf” – som er DFAC´s kendetegn – med respekt for Corona-reglerne. Mere om dette senere.

Vi vil efter aftale med kommunen annoncere pladserne i både danske og internationale baser over autocamper P-pladser.

DFAC/Pladsudvalget

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X