IndholdMedlems NytMedlemmernes forening!!

Medlemmernes forening!!

Danmarks Frie AutoCampere fejrede 4 års fødselsdag i oktober. Det gjorde vi med et dejligt træf på Mors, der – som de fleste af vore træf – ud over det hyggelige samvær også havde et tema at mødes om – denne gang køresikkerhed. Et spændende – og lærerigt træf – og en dejlig måde at være sammen på.

I begyndelsen af 2016 udsendte vi vores første nyhedsbrev til medlemmerne. Udover mails om opkrævning af kontingent, om generalforsamling o.l., har vi siden sendt 42 nyhedsbreve ud til medlemmerne. De handler om, hvad der rører sig i foreningen, om de kommende oplevelser og om de vigtigste ting fra bestyrelsens arbejdsbord. Det meste har inden da stået på FritForum. FritForum er en guldgrube og bliver bedre hver eneste dag. Der er i alt 25.850 indlæg fordelt på 4661 emner – der er stor hjælpsomhed mellem medlemmerne! Men det allervigtigste samler vi op på i nyhedsmails, så vi er sikre på, at det når ud til alle medlemmer.

Bestyrelsen har fra 2015 til nu holdt 37 møder og mødereferaterne ligger frit tilgængeligt i FritForum, sammen med referaterne af foreningsdebatten på vore Forårsmøder. Vi er jo Danmarks eneste internetbaserede autocamperforening, og det eneste, der kræves for at være informeret og have indflydelse, er at man kan bruge vores FritForum. Har man problemer med det, er hjælpen nær på support@dfac.dk.

Vi kunne fortælle om alle resultaterne – vores egne og de mange tiltag fra kommuner og myndigheder for at ”gøre Danmark mere autocampervenligt”. Der er jo skred i tingene rundt omkring efter mange års bearbejdning, og selv de træge kommuner – som f.eks. Silkeborg kommune – er nu ved at forstå, at autocamperturister er værd at satse på efter en stor indsats fra DFAC´s lokale medlemmer. En oplistning af dette arbejde vil langt overskride rammerne for dette skriv, så i stedet opfordres du til at gennemlæse opslagene på www.dfac.dk. Nederst på siden står et link ”Older Entries”. Hvis du ikke har hele dagen til at læse, så begræns dig evt. til 2019.

Der er efterhånden mange kræfter der arbejder i samme retning – vi håber stadig på en bedre koordinering fremover, så vi ikke så tit til møderne i Folketinget, hos de centrale myndigheder og i kommunerne skal forklare om de forskellige aktører og om hvorfor der ikke er én autocamper-repræsentation i Danmark.

Medlemmernes forening ……….Fungerer det??

Det tror vi i bestyrelsen på, at det gør. Det gør andre tilsyneladende også, for medlemstallet vokser. Naturligvis modtager vi udmeldelser fra medlemmerne – typisk f.eks. efter en kontingentopkrævning, når medlemmet har solgt autocamperen eller af andre personlige årsager. De øvrige begrundelser forsøger vi at lære af, for vi er – og vi skal være – medlemmernes forening. Det er vores eksistensberettigelse.

Med til at holde humøret oppe i bestyrelsens arbejde er helt bestemt de mange positive tilkendegivelser, som vi modtager fra medlemmerne i dagligdagen. Det er SÅ dejligt, når vi får en personlig hilsen fra et medlem, der værdsætter og påskønner vores arbejde med at gøre Danmark til et bedre land at køre autocamper. F.eks. modtager vi dejlige mails med indhold som “Vi har værdsat foreningens store arbejde for landets AC-ere – det er virkelig godt gået“, og ”Tusind tak for alt det gode vi har lært hos Jer, det var årsag til at vi fik så mange fantastiske steder, som vi ikke fandt uden DFAC, dertil mange gode tips. Tak—— for det hele ——og go´ vind fremover”. Efter aftale med afsenderne gengives flere klip fra nogle af disse mails på FritForum her.

Vi ønsker vore nuværende og kommende medlemmer samt alle de, der på forskellig vis støtter op om vort arbejde, et rigtig godt nytår.

Venlig hilsen

Bestyrelsen.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC