Presse materialeKombineret DFAC træf

Kombineret DFAC træf

En mærkelig sammensætning?

Måske er et billede af en ulykke der involverer en autocamper og så et flag der hejses for at fejre DFAC´s 4 års fødselsdag en lidt mærkelig kombination, men ikke desto mindre er det de to emner der er aktuelle på DFAC træffet ved køreteknisk anlæg i Nykøbing Mors d. 11-10 til d. 13-10 2019.

Sikkerhedsdelen går på, at giv os mere viden om hvordan en autocamper reagerer i en nødsituation, og hvad vi kan gøre. Selv om det foregår på køreteknisk anlæg, skal du ikke ud at køre dørtræk i din egen bil. Der bliver brugt en varebil af ca. samme størrelse og vægt som vores biler til at demonstrere hvad der sker i forskellige situationer. Desuden er der en teori del hvor færdselsregler der har særlig betydning for os der kører AC bliver gennemgået af en fagmand.

Fødselsdagsdelen – ja den går selvfølgelig på at fejre fødselsdag, hvor også du kan få indflydelse. Se indbydelsen.

Har du husket at melde dig til? Ønsker du at få yderligere information om træffet? Så følg dette link og brug den tilmeldingsformular der linkes til i indbydelsen. Bemærk, at træffet kun er åben for medlemmer af Danmarks Frie Autocampere, men er du det ikke allerede, kan du også blive medlem. Følg blot dette link for mere information og indmeldelses formular.

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC