Indbrud i Campere i Sverige

Række af indbrud i Campere i Sverige

I de seneste uger har der været flere indbrud i autocampere både i Trollhättan og i Vänersborg.  Indbrudstyvene har haft brugt samme fremgangsmåde, hvor indbrudstyven har åbnet en dør til autocamperens førerhus og derfra taget værdigenstande.  Forbrydelserne fandt sted om natten, og når folk, sov i det mobile hjem.

For at beskytte sig mod denne type kriminalitet kan man som supplement til den almindelige dørlås montere en separat sikring af dørene på indersiden.  Et eksempel på en sådan foranstaltning kan være at du lægger en rem mellem de to døre om natten eller har en separat lås på indersiden af ​​døren eller installerer alarmer.

Du må heller ikke lægge nogen værdigenstande på forsæderne eller på instrumentbrættet og parker altid på klart synlige og fortrinsvis belyste steder.

Forholdsreglerne gælder for alle holdepladser, herunder campingpladser.

Hvis du du ligger inde med oplysninger, kan du tipse politiet her.

Hälsningar,
Jack Lennartsson

Kommunpolis

Se den originale artikel her:

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

november

29novalldayJuletræf 2019 i Hampen

februar

21feballdayFerie for Alle 2020

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X