Godt Nytår

På mandag mødes jeg med nogle autocampervenner – ikke så meget for at fejre de gode oplevelser i 2018 – de er overstået, men for at fejre starten på et nyt aktivt år og nye muligheder. Det er muligt – måske endda sandsynligt – at jeg derefter går ud i min autocamper uanset promille-bestemmelserne i færdselslovens §53.

Er det ikke herligt at vi også kan bruge vores camper på denne måde – som festbil?

Så skal der læsses nogle borde i bilen – de skal med til ‘Ferie for Alle’-messe i Herning, men jeg har god plads i bilen – som jo også kan bruges som varevogn. Vi skal til Herning for at fortælle alle om glæden ved autocamperlivet. Oplevelserne. Roen. Spontaniteten. Autocamper-bekendtskaber og friheden til at køre videre på egen hånd. Om campingpladserne (uden campingpas) og færdselslovens parkeringsregler. Om hvordan DFAC kendes som en seriøs arbejdende interesseorganisation. Om vores demokrati.

På mandag skal vi også skåle på held i vort fortsatte arbejde for demokratiet i foreningen. John Deweys – ham med “Learning by doing” – mente, at demokratiet ikke bare var en måde at styre en forening som vores på, det var også en kommunikationsform.

I vinterens omfattende strategiarbejde blev vi opmærksomme på, at vi ikke er gode nok til at kommunikere – det bliver én af de ting, vi skal arbejde med i 2019.

Det er utrolig vigtigt, at alle vores medlemmer ved hvad vi roder med i bestyrelsen – og at de bakker op om det, har mulighed for at være med i arbejdet, for at protestere mod det og komme med gode tips og ideer, som bestyrelsen skal se på. Vores medlemmers aktive deltagelse er er vores livsnerve og er unik for vores forening.

Men først og fremmest vil 2019 byde på nye rejser og nye oplevelser – alene eller sammen med venner. Jo – 2019 bliver et dejligt år. Skål på det!

Godt nytår til alle og kør forsigtigt og ædrueligt.

Henrik Krebs

Formand

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC