IndholdMedlems NytPOLITIANMELDELSE ??

POLITIANMELDELSE ??

Politianmeldelse?

I mange tilfælde er det klogeste at overhøre rygter, vrøvl og usandheder, der skrives på internettet og på Facebook – men nogen gange er det på sin plads at tage til genmæle. Det gør vi så her, for selvom årsagen efterhånden er af ældre dato, ser det ikke ud til, at rygterne om, at DFAC politianmelder kommunerne uddør af sig selv.

Vi vil derfor gerne fastslå: DFAC har aldrig politianmeldt en kommune eller anden offentlig instans.

Rygterne stammer væsentligst fra John Ipsens artikel: ”Autocamperforening jagter ulovlig skiltning”, en artikel der er læst mere end 3800 gange. Artiklen bygger på en artikel i Sjællandske Nyheder som ganske korrekt skriver, at Danmarks Frie AutoCampere har kritiseret ulovlige skilte i Korsør kommune. Politiet har givet DFAC ret i, at skiltene er ulovlige, således at kommunen nu har lovliggjort dem. Men John Ipsen har i sin artikel klart fordrejet Sjællandske Nyheder artiklens indhold til skade for DFAC´s omdømme. Hvad formålet så end er i det?

I 2016 igangsatte vi et projekt om at få fjernet de mange ulovlige skilte rettet mod autocamperparkering, og det er lykkedes med gode argumenter at få de danske kommuner til at fjerne en rigtig god del af de skilte, som medlemmerne meldte ind til projektet. Mange af skiltene var reminiscenser fra Campingrådets tid – opsat med det ene formål at få autocampere jaget ind på campingpladserne. Sådan fungerer verden bare ikke, og den erkendelse breder sig heldigvis.

Vi mener i DFAC, at verden er lidt mere sammensat og at nogle af de tilbageværende skilte rent faktisk udtrykker et forsøg på at løse et oplevet problem. Kommer vi dette problem til livs er der ikke længere brug for skiltningen. Derfor går vi nu bag skiltningen og forsøger at finde årsagen til at behovet er opstået, og medvirker til at løse det.

Vi kommunikerer dagligt med myndigheder, kommuner, ministerier mv med det formål at gøre Danmark til et bedre sted at være autocamperbruger i – til fælles bedste og i henhold til vores formål. Det sker i en konstruktiv og respektfuld tone – vi kan alle lære af og berige hinanden, og det gør vi!

Lad hermed John Ipsens artikel om politianmeldelse dø i den glemsel, som den fortjener.

mvh

DFAC Bestyrelse

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC