Havets Autocampere

Som autocamper turist er vi udsat for mange udtalelser om vore biler og vores adfærd – i den sidste tid har der været kritiske røster fremme, men der har også været positive indlæg i debatten – som denne hvor vi bliver sammenlignet med krydstogts skibe.

Skal vi føle os smigret eller vil vi hellere have at vores store, ofte hvide biler bliver kaldt for “kummefrysere”?

Nedenstående finder du et link til en artikel i Sæby Avis hvor byrådsmedlem Jens Hedegaard slår et slag for ligebehandling af de forskellige turist segmenter – såvel krydstogts turister som autocamper turister, og hvad der ellers kommer af turister til vort land. Det er et af de mere positive indslag i den aktuelle debat.

Kik her for at læse Jens Hedegaards artikel.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Klik her for et interaktivt kort over tømmestationer i Danmark.

februar

22feballdayFerie for Alle 2019

marts

29maralldayForår i Grindsted

april

26apralldayDFAC Forårstræf med Forårsmøde 2019

28apralldayKøbenhavnertræf

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X