DFAC Generalforsamling 2018 er igang.

DFAC Generalforsamling 2018 er i gang.

Nu kan du, som medlem af Danmarks Frie AutoCampere, gøre din indflydelse gældende i foreningen ved at gå ind på FritForum og stemme til Generalforsamlingen.

Uanset om du sidder på en bjergtop i Frankrig, eller spiser gedeost på Nordkap – nyder en Sangria i Spanien eller en pizza i solbeskinnede Italien – eller du bare sidder der hjemme i din stue – så kan DU få indflydelse på foreningens fremtidige virke ved at afgive dine stemmer til Generalforsamlingen. Det eneste du behøver er en login til FritForum og en internet forbindelse, og så er du kørende.

Er du ikke medlem, men kunne du have lyst til at være med i Danmarks mest demokratiske autocamper forening, hvor DIN mening også bliver hørt – uanset hvor du er – så meld dig ind i DFAC – Danmarks Frie AutoCampere.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

februar

21feballdayFerie for Alle 2020

april

24apr(apr 24)15:3026(apr 26)10:00Forårstræf 2020

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X