IndholdMedlems NytEfter Generalforsamlingen 2018

Efter Generalforsamlingen 2018

Så er den ordinære generalforsamling overstået, og vi har holdt vores første (konstituerende) bestyrelsesmøde. Referatet vil dukke op på DFAC – funktionsbeskrivelser, procedurer, referater, medlemsliste, rabataftaler etc. om en uges tid. I bestyrelsen vil vi gerne takke de medlemmer der med deres stemme angav retningslinjerne for DFAC’s fortsatte arbejde. I forhold til 2017-generalforsamlingen var stemmeprocenten faldet. Til 25%. Vi tror, at det kan tolkes som en relativ stor tilfredshed med det arbejde der hidtil er sket, men vil da meget gerne modsiges, hvis der er behov. I DFAC er det ikke bestyrelsen der bestemmer. Det er medlemmerne.

Werner Jespersen havde jo valgt ikke at genopstille. Der skal lyde en stor tak til Werner for hans indsats, både med at løse de opgaver der nu en gang skal løses, men også for sin konsekvente holdning til at alt skal gå ‘efter bogen’. Selvom vi i resultatet fra generalforsamlingen læser stor opbakning for den hidtil førte linje, så kræver det en fortsat opmærksomhed for at holde denne linje – åben og demokratisk. Tak for din indsats indtil nu, Werner.

Til gengæld siger vi velkommen til Søren Hald og også Niels-Jørgen Jensen er jo ret ny i bestyrelsen. Begge har taget fat med stor entusiasme. Som deltagerne på Forårsmødet bemærkede, så vil Niels-Jørgen – tiltrængt – sætte skub i arbejdet med pladser og kommuner og Søren har allerede planer for vores kommunikation med bl.a. en styrkelse af vores Facebook-brug.

Også de tre kandidater til bestyrelsessuppleanter er med til at trække gennemsnitsalderen ned.
0019 Gunnar Sangill og 0291 Alice Kindt blev valgt, men vi glæder os også til at arbejde med den tredje kandidat, 0292 Jørn Skou. Tak til jer alle tre for at stille op. Med tre kandidater fik vi fastslået, at personvalg i DFAC er medlemmernes valg – ikke ‘udpegede venner af bestyrelsen’.

Men vi har jo ikke bestyrelsessuppleanter i DFAC! Nej, og derfor foreslog vi til generalforsamlingen en vedtægtsændring. Forslaget var ikke det, som bestyrelsen oprindeligt fremlagde men var tilrettet efter debatten på FritForum og på Forårsmødet. Små 90% af de ikke-blanke stemmer var for dette tilrettede forslag, men for at man ikke skal kunne ‘kuppe’ en vedtægtsændring igennem, så skal den til fornyet afstemning:

Vi indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling den 23. – 27. maj.

Eneste afstemningspunkt er vedtægtsændringen – identisk med punkt 7 på den ordinære generalforsamling 7: Vedtægtsændring §7 stk. 3 – Suppleanter
Du deltager i afstemningen ved fra den 23. maj at gå ind på FritForum 23052018 Ekstraordinær Generalforsamling og vælge det eneste punkt, nemlig afstemningen om vedtægtsændring af §7 stk. 3.
Skal vi have en fornyet debat, så kan den ske her: Debat om vedtægtsændring (Suppleanter)

Forresten. Husker du at følge med i debatten og hyggesnakken på FritForum? Prøv disse to links: Ulæste indlæg (Alle de indlæg som du endnu ikke har læst) og Aktive emner (De tråde hvor der sker noget lige nu). Du kan også finde hjælp her i “How To – Hvordan gør jeg?” – også selv om du ikke er logget ind.

Med venlig camperhilsen

Bestyrelsen
(der glæder sig til et nyt bestyrelsesår efter de tilkendegivelser vi har modtaget på generalforsamlingen, forårsmødet og FritForum)

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC