FritForumHar du været på FritForum for nylig?

Har du været på FritForum for nylig?

HAR DU VÆRET PÅ FRITFORUM FOR NYLIG?

Hvis ikke du har været på FritForum for nylig, var det måske en idé at kigge ind. Der foregår mange spændende ting på FritForum.

Du kan for eksempel læse en længere historie om Svovlsyrekajen i Fredericia, og følge udviklingen omkring dette spændende sted. Tråden findes under Uofficielle autocamperpladser, natur parkering og tømmepladser hvor der også omtales andre spændende steder.

Der er også invitationer til træf på FritForum. F.eks. denne tråd om Stauning Flymuseum, som startede som en idé til et spontantræf, men har udviklet sig til at være stedet hvor DFAC medlemmer afholder foreningens 2 års. fødselsdagstræf. Du kan også læse tråden om Egon Nowaks “rulletræf” rundt i Sønderjylland hvor tråden starter med en idé og udvikler sig hen ad vejen, viser hvilke forhindringer der skal overvindes for at få et sådan træf op at stå og til sidst giver et indtryk af hvor meget deltagerne nyder at komme af sted på den måde.

Et par andre træf er for dig der ikke føler dig helt fortrolig med FritForum. Her indbydes til IT kurser i Farum, Hirtshals og Hampen. Invitationen kan du 0gså finde her på DFAC.DK.

Så er der alle de spændende tekniske emner – f.eks. den om Safefill gasflasker hvor meninger om dette produkt brydes – eller den om et medlems uheldige oplevelser i forbindelse med udskiftning af sin toilet kassette.

Men Danmarks Frie AutoCampere, DFAC, er mere end hygge og teknik. Der arbejdes hele tiden på højtryk for at forbedre forholdene for autocampere i Danmark, og det indebærer en hel del politisk arbejde. Bestyrelsen orienterer løbende om igangværende projekter og om resultaterne af anstrengelserne. For heldigvis ser vi da resultater. Prøv at læse om høringssvar omkring ændring af krav om 4 sovepladser til 2 sovepladser – eller Skatteministerens opfattelse af “Luksusbiler” – eller høringssvar omkring infrastruktur for alternative drivmidler. Og der arbejdes på flere andre fronter også, bl.a. påvirkning af kommunerne til at følge lovgivningen med hensyn til skiltning.

En anden ting du kan finde på FritForum er beskrivelser af camperpladser over hele Europa. Beskrivelserne er lagt ind af vore medlemmer, så det er førstehånds information der her står til din rådighed. Prøv f.eks at kigge på Le Treport eller Bergues i Nordfrankrig. Tyskland kan friste med Friedrichsstadt eller Sankt Goarshausen. Og selv i lille Danmark kan vi også med f.eks. Hobro Lystbådhavn eller Buerup.

Du finder også et kort hvor alle pladserne er lagt ind.

Endnu en ting du finder i FritForum er rejseberetninger – enten som hele beretninger eller links dertil. Tag f.eks. denne beretning om en tur til Syditalien. Følg linkene og nyd turen. Eller denne tråd som fortæller om noget så spændende som at flytte en autocamper fra A-B i USA.

Og så lige et ord til dig der har fået lyst til at følge med på FritForum, men som blot bliver mødt af et “login” vindue når du trykker på et af alle de spændende links i denne artikel. FritForum er DFAC medlemsforum, og som sådan har kun medlemmer adgang. Men det er nem at ordne. Alt hvad du skal gøre er at melde dig ind i Danmarks Frie AutoCampere, DFAC (udtales D´fac). Det koster kun kr. 100,00 i indmeldelsesgebyr og resten af året får du medlemsskabet for kr. 50,00. Fremover bliver kontingentet kr. 100,00 pr. år. Du kan indmelde dig her på vores indmeldelses formular.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC