Plads til alle!

I Danmarks Frie AutoCampere – DFAC – har vi plads….

til forskellige meninger og forskellige måder at bruge sin autocamper på.

Vi har medlemmer, der har store autocampere med 2 bagaksler. Andre har en ældre VW-Westfalia med fin indretning og stor brugsglæde. Vi er en forening af autocamper-ejere men har også fundet plads til folk der bare har tilsluttet sig foreningen i sympati eller mens de drømmer og tæller på knapper.

Vi har medlemmer der hører til de 20% af danske autocamperejere der benytter danske campingpladser af og til – måske med børnebørnene. Og vi har medlemmer der befinder sig bedst ved at parkere ved skov og strand eller tæt ved bycentrum og bruge alle autocamperens faciliteter, som giver uafhængighed.

Mange af vores medlemmer er aktive deltagere på vores FritForum, en del hjælper med foreningens forskellige aktiviteter – og der er altid plads til flere hænder. DFAC er et fællesskab og en fælles platform til at kunne ”gøre en forskel” for autocamperbrugere i Danmark. Uanset hvor i verden medlemmerne befinder sig kan man deltage i medlemsarbejdet, debatten og afstemninger, for DFAC er en internetforening og vi gør hvad vi kan, for at de mindre PC-kyndige kan følge med. Der er planlagt 3 IT-kurser i 2017 og vi har et stærkt og aktivt IT-team, der står parat til at hjælpe.

Vi har også medlemmer der er mindre aktive, og som blot gerne vil støtte foreningens arbejde og den idé om demokrati og åbenhed vi bygger på, og vi har medlemmer, der er med i alle 4 danske autocamperforeninger. Hvor mange ved vi ikke – vi har ikke tænkt os at spørge.

Vi er ikke en ”eksklusiv-forening”, for vi synes at det er dejligt, at nogle af vores medlemmer også er aktive i andre foreninger. Om det er Gigtforeningen, en golfklub eller anden forening, hvor medlemmets hovedengagement ligger, er medlemmets og ikke bestyrelsens beslutning. Bare medlemmet trives i den åbne og demokratiske ånd der hersker hos os, så er det jo fint.

I Danmarks Frie AutoCampere har vi plads til denne forskellighed, og vi kan snakke om den og respektere den. Der er ikke nogen ”rigtig” måde at have autocamper på – og ikke nogen ”forkert”. Vi kan rumme alle de mennesker med interesse for autocamperlivet, der kan støtte vores formål og respektere hinanden, andre og vores vedtægter.

Med venlig camperhilsen

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC