Plads til alle!

I Danmarks Frie AutoCampere – DFAC – har vi plads….

til forskellige meninger og forskellige måder at bruge sin autocamper på.

Vi har medlemmer, der har store autocampere med 2 bagaksler. Andre har en ældre VW-Westfalia med fin indretning og stor brugsglæde. Vi er en forening af autocamper-ejere men har også fundet plads til folk der bare har tilsluttet sig foreningen i sympati eller mens de drømmer og tæller på knapper.

Vi har medlemmer der hører til de 20% af danske autocamperejere der benytter danske campingpladser af og til – måske med børnebørnene. Og vi har medlemmer der befinder sig bedst ved at parkere ved skov og strand eller tæt ved bycentrum og bruge alle autocamperens faciliteter, som giver uafhængighed.

Mange af vores medlemmer er aktive deltagere på vores FritForum, en del hjælper med foreningens forskellige aktiviteter – og der er altid plads til flere hænder. DFAC er et fællesskab og en fælles platform til at kunne ”gøre en forskel” for autocamperbrugere i Danmark. Uanset hvor i verden medlemmerne befinder sig kan man deltage i medlemsarbejdet, debatten og afstemninger, for DFAC er en internetforening og vi gør hvad vi kan, for at de mindre PC-kyndige kan følge med. Der er planlagt 3 IT-kurser i 2017 og vi har et stærkt og aktivt IT-team, der står parat til at hjælpe.

Vi har også medlemmer der er mindre aktive, og som blot gerne vil støtte foreningens arbejde og den idé om demokrati og åbenhed vi bygger på, og vi har medlemmer, der er med i alle 4 danske autocamperforeninger. Hvor mange ved vi ikke – vi har ikke tænkt os at spørge.

Vi er ikke en ”eksklusiv-forening”, for vi synes at det er dejligt, at nogle af vores medlemmer også er aktive i andre foreninger. Om det er Gigtforeningen, en golfklub eller anden forening, hvor medlemmets hovedengagement ligger, er medlemmets og ikke bestyrelsens beslutning. Bare medlemmet trives i den åbne og demokratiske ånd der hersker hos os, så er det jo fint.

I Danmarks Frie AutoCampere har vi plads til denne forskellighed, og vi kan snakke om den og respektere den. Der er ikke nogen ”rigtig” måde at have autocamper på – og ikke nogen ”forkert”. Vi kan rumme alle de mennesker med interesse for autocamperlivet, der kan støtte vores formål og respektere hinanden, andre og vores vedtægter.

Med venlig camperhilsen

Bestyrelsen

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

22/05/2020
Frederiksund siger velkommen... | Danmarks Frie AutoCampere

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

22/05/2020
Overgangsbestyrelse | Danmarks Frie AutoCampere

Læs om DFACs overgangsbestyrelse her, og hvad der er på dagsordenen for den nye bestyrelse:

https://www.dfac.dk/?p=5774

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til ... See more

15/05/2020
Fyn er fin! Især Nordfyn | Danmarks Frie AutoCampere

En lille artikel om en autocamper tur i en del af Danmark, der byder Autocampere velkomne:

Hvordan kan du som autocamper medvirke til at andre ... See more

På en tur langs Nordfyns kyst i sidste uge, kom vi forbi skønne og hyggelige Bogense. Der samlede vi en Nordfyn guide for 2020 op og se lige her ... See more

10/05/2020
DFAC FritForum - Log ind

Husk generalforsamlingen er i fuld gang på FritForum.

Der er kommet gang i afstemningen, men mange mangler stadig at afgive deres stemme.

De ... See more

« 1 of 3 »

Juni

22jun(jun 22)12:0024(jun 24)10:00Sct. Hans træf - Knivkær - Korsør - 2020

juli

10julalldayVin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X