Kom og vær med

kom-og-vaer-med

 

 

Skal du være medlem af en autocamperforening i 2017?

Jeg synes du skulle melde dig ind i Danmarks Frie AutoCampere – DFAC – udtales: [d-fak].

Befinder du dig godt blandt ligesindede i et åbent demokratisk fællesskab, så er DFAC det rette sted for dig. Vi er den mest levende og aktive forening. Med kun godt et år på bagen kan vi stadig betages af det medlemsengagement vi ser.

Ud over 7-8 træf i løbet af det første år og de 8 – 10 årlige nyhedsbreve, så er der livlig kommunikation og stor hjælpsomhed på FritForum hvor mange medlemmer dagligt lige checker for nye indlæg og selv bidrager. Det er vores grundholdning at det er medlemmerne der styrer foreningen, så medlemmerne bliver naturligvis holdt orienterede om hvad vi laver i foreningen. Også overvejelser om tiltag der ikke er besluttede, for hvordan kan foreningen ellers styre i den retning medlemmerne ønsker? Vi har valgt at holde den formelle Generalforsamling på nettet, så du kan deltage selvom du på det tidspunkt nyder den gode spanske vino tinto eller en syditaliensk pizza. Debatten op til afstemningerne, forslagene og opstilling af kandidater tager vi på Forårsmødet eller på vores aktive FritForum i perioden op til Generalforsamlingen.

I foreningen arbejder vi aktivt også på den politiske front. Takket være vågne lokale medlemmer kan vi påvirke lokale beslutninger når de er ‘hotte’. Også landspolitiske beslutninger forsøger vi at dreje i en mere autocampervenlig retning. Det har længe været en udbredt opfattelse, at kommunale uskiltede p-forbud for autocampere var problematiske. Også selvom Justitsministeriet havde sagt god for dem. DFAC gjorde så noget ved det, og med hjælp fra Folketingets Ombudsmand har vi nu fået fastslået, at disse forbud ikke gælder. Aktuelt har vi tre høringssvar om lovforslag liggende, som forhåbentlig vil påvirke den igangværende lovgivning.

Med respekt for at autocamperbrugerne – mere end nogen anden turistgruppe – har individuelle behov, så ser vi positivt på etableringen af alle typer overnatningsmuligheder. Vi mener dog, at der specielt er behov for en yderligere indsats for at fremme mindre bynære p-pladser, hvor autocamperturisten trygt kan parkere samt faciliteter for autocampere i dele af landet. At lokale uskiltede forbud nu er under afskaffelse er første skridt på vejen. Næste skridt bliver så flere pladser der skilter med et ‘Velkommen’-skilt, og har tilpasset afstribning og henvisning til nærmeste tømmefaciliteter.

Først og fremmet er DFAC dog en ‘Autocamperklub’ – med medlemskab, vedtægter  og generalforsamling. Gode træf om forskellige emner arrangeres af medlemmerne. Vi laver aftaler om rabatter, vejhjælp og andre medlemsfordele, og tilstræber aktivt et samarbejde med andre autocamperklubber, uden at give afkald på vores selvstændighed. Mange af vore medlemmer er også medlem i en anden autocamperforening men går samtidig ind for DFAC´s målsætning.

Hvis du synes dette lyder rigtigt, så meld dig ind nu. Det koster 100 kr. i kontingent fra nu og helt frem til 31.12.2017. Hertil kommer et indmeldelsesgebyr, også på 100 kr. Er du allerede medlem, så kan du glæde dine venner med et gavemedlemsskab af DFAC.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

22/05/2020
Frederiksund siger velkommen... | Danmarks Frie AutoCampere

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

22/05/2020
Overgangsbestyrelse | Danmarks Frie AutoCampere

Læs om DFACs overgangsbestyrelse her, og hvad der er på dagsordenen for den nye bestyrelse:

https://www.dfac.dk/?p=5774

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til ... See more

15/05/2020
Fyn er fin! Især Nordfyn | Danmarks Frie AutoCampere

En lille artikel om en autocamper tur i en del af Danmark, der byder Autocampere velkomne:

Hvordan kan du som autocamper medvirke til at andre ... See more

På en tur langs Nordfyns kyst i sidste uge, kom vi forbi skønne og hyggelige Bogense. Der samlede vi en Nordfyn guide for 2020 op og se lige her ... See more

10/05/2020
DFAC FritForum - Log ind

Husk generalforsamlingen er i fuld gang på FritForum.

Der er kommet gang i afstemningen, men mange mangler stadig at afgive deres stemme.

De ... See more

« 1 of 3 »

Juni

22jun(jun 22)12:0024(jun 24)10:00Sct. Hans træf - Knivkær - Korsør - 2020

juli

10julalldayVin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X