IndholdFormandens hjørneResultat af demokrati i praksis

Resultat af demokrati i praksis

exgf2Så har Danmarks Frie AutoCampere gennemført sit første valg – en ekstraordinær generalforsamling for valg af et nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Per.  Werner blev valgt ved afstemningen,  som havde en stemmedeltagelse på 55% – ikke langt fra vores ambitiøse mål på 60%. Nå – jeg ved ikke om 60 var et mål. Vi gættede i bestyrelsen på deltagelsen i valget, og 60 var det højeste bud. Det greb jeg så bare og erklærede det som målet.☺

Werner er allerede godt og aktivt igang. På hjemmeside og i nyhedsbreve er det tydeligt at se hvad Per gjorde for foreningen. Jeg er overbevist om at også Werners tilstedeværelse snart bliver tydelig. Marianne – den anden kandidat til bestyrelsen – er glad for at få lidt mere tid til en forestående flytning. Men hun dukker nok snart op alligevel.

Der er nok nogle der undrer sig over at der skal noget så voldsomt som en (ekstraordinær) generalforsamling til for at vælge bestyrelsesmedlem. Med vores tilrettelæggelse af generalforsamlinger som en ren internetafstemning er det nu ikke så voldsomt. Men det væsentligste er nok en fast grundholdning til, at her i foreningen er det medlemmerne der bestemmer. D.v.s. Generalforsamlingen. Der er ingen bestyrelsesbeslutning som en generalforsamling ikke kan omgøre.

For et år siden fastlagde nogle få de hovedlinjer DFAC skulle køre efter. Til april er der så nogle hundrede der sammen lægger linjen videre frem. Vi har gennemført en ‘lille’ generalforsamling. Jeg synes den gik godt. Det giver grund til at være overbevist om at vores ordinære Generalforsamling vil gå lige så godt. Den 8. april holder vi igen forårsmøde. Debatten har gået længe på FritForum, topper på forårsmødet og udmunder i endnu en succesfuld generalforsamling på nettet. Det ved vi. Vi har jo prøvet det før.

Camperhilsen

Henrik Krebs

Danmarks Frie AutoCampere – formand

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC