IndholdArrangementerTræf sæsonen er startet

Træf sæsonen er startet

Nu tør vi mødes igen og det gør vi rundt om i landet 😊 – følg med i kalenderen her på siden og endnu bedre inde på FritForum i trådene om Spontane træf / Vi tager til X-købing. Skal vi mødes? og Træf indbydelser, for det tilfælde af, at vi ikke når at omtale træffene her på siden.

Alle træf i DFAC er ”non-profit”-træf, så deltagerne kun betaler for det de får og forbruger.

Et spontantræf – dækspark i Løgumkloster sidst i maj måtte droppes på grund af voldsom regn – nu kunne vi godt bruge et par af de dråber, men de blev ikke gemt.

D. 11. juni begyndte træfsæsonen med Gensynstræffet i Sønderjylland på initiativ fra 0001-Egon. Et ægte DFAC-rulletræf som startede med rundvisning på et lille museum i den lille grænseby Rens ved grænseovergangen Pebersmark. Emnet var ”historien om grænselandet fra Ejderen til Kongeåen”.

Derpå kørte karavanen af autocampere videre til ”Englændertræf” i Løgumkloster med en fantastisk mængde spændende gamle biler.

Træffet sluttede i Christiansfeld, hvor vi næsten sagde goddag til Dronningen.

d. 16. juni mødtes en masse DFAC-medlemmer fra en stor del af Jylland til Spontantræf på Svovlsyrekajen i Fredericia med dækspark, udveksling af tips og viden, fremvisning af bilerne og gode rejsehistorier.

d. 22-24. juni holdt 0149-Tove og Erling et rigtig hyggeligt Sct. Hans træf i Knivkær ved Korsør i pragtfuldt vejr. Ud over de obligatoriske Sct. Hans bål – der var 2 ! – indeholdt arrangementet en rundvisning på egnen med den lokale guide Kurt Rehder, som er en knald-god fortæller med en enorm viden om områdets historie.

Og vi fortsætter:

Tirsdag den 6. juli fra kl 15 til det bliver mørkt (og det gør det jo ikke 😊), mødes vi på Sjælland på en stor P-plads på flyvestation Værløse, til et hyggeligt aftentræf, hvor vi vil vise vore nye og gamle biler frem og få en go´ snak. Et medlem medtager en motortester – hvis der skulle være medlemmer hvis bil trænger til en test.

Koordinaterne er: 55.774414 – 12.334105

I weekenden 13 – 15 august mødes vi igen til spark-dæk-træf i Kalundborg – nærmere information kommer senere 😊

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC