IndholdMedlems NytNyhedsbrev nr 87.

Nyhedsbrev nr 87.

Nyhedsmails på hjemmesiden

Medlemskort og vognmærker

Virtuelle medlemsmøder

Herningmesse Ferie for Alle

Forårstræf d. 22. – 24. april i Billund

Assistance til miljø-spørgsmål

Rejseberetninger

Nyhedsbreve på hjemmesiden

Bestyrelsen har besluttet, at DFAC´s Nyhedsbreve – udover at blive sendt pr mail til alle medlemmer – nu også kommer til at ligge frit tilgængeligt på vores hjemmeside.

FritForum er stadig den mest opdaterede kilde til viden om, hvad der sker i DFAC både mht. informationer fra bestyrelse og udvalg og den løbende debat og udveksling af viden.

Hjælp til login på FritForum fås her: support@dfac.dk 

Medlemskort og vognmærker:

Vores medlemmer, der er indmeldt sidst på efteråret har endnu ikke modtaget deres medlemskort og vognmærker. Medlemskortene er lavet, men vognmærkernes udseende ændres over tid. Derfor skifter vi nu både materialer og trykker og opdaterer ved samme lejlighed vores design (lidt).

Processen har været tidskrævende, men vi er nu i gang med prøvetryk og regner med at have vognmærkerne i begyndelsen af februar. De er nu på transparent folie, og vognens farve vil derfor kunne ses igennem vognmærket. Desuden arbejder vi på, om vi kan skabe et design af et vognmærke, der passer til de mørke biler. Mere om dette følger på FritForum.

Virtuelle medlemsmøder

Årets første medlemsmøde d. 27. jan kl 19.00 på Teams handler om ”Strøm i AC”. Der er forslag til indhold på mødet i denne tråd, hvor alle kan bidrage med egne problematikker, som ønskes belyst.

Det er Mickael Colmor fra Exide, der vil fortælle om opbygning af strømforsyningen i en AC, og Mickael modtager gerne spørgsmål gennem os forud for mødet, som han så vil besvare.

Vi håber, at der er mange der får en udbytterig aften og får besvaret de spørgsmål, som brænder på.

Er der nogle, som ikke har været med på ”Teams” før, er der hjælp at hente her og driller det, så skriv til support@dfac.dk

Næste møde er d. 8. februar kl. 19.00 om brug af FritForum ved vores Webmaster 0489-Poul Jensen. Poul vil gøre os fortrolige med mulighederne for at søge indlæg og oplysninger og selv lægge spørgsmål ind, svare på andres spørgsmål, deltage i debatten eller opdatere sine oplysninger.

Herningmesse Ferie for Alle d. 25 – 27. februar.
DFAC har også i år en stand i Hal K, hvor vi informerer besøgende om vores forening og arbejdet for bedre forhold for AC i Danmark.


Det er hyggeligt at få en snak med andre, både nuværende og med endnu-ikke-medlemmer – og hjælpe både nye og ældre AC-folk med spørgsmål om AC-livet i DK og udlandet. Der mange forskellige spørgsmål, så det er vigtigt at vores stand er bredt bemandet.

Der er run på tilmelding til standen, men der er endnu plads til lidt flere hjælpere. Kontakt Jørn på js@dfac.dk eller ring på 23 99 73 69, hvis du vil høre mere eller vil være med på standen.

Forårstræf d. 22. – 24. april i Billund

Her holder vi om lørdagen vores Forårsmøde, som er en forberedelse til vores online-generalforsamling i maj. På mødet debatterer vi forskellige emner om DFAC og kommer med ideer og forslag til bestyrelsen.

Der bliver også god tid til hygge og til spændende oplæg i weekendens løb.

Lokalerne og P-området er reserverede. Det er frivillige medlemmer, der arrangerer selve træffet mht. planlægning og mad, men bestyrelsen ”holder arrangementet i hånden”, og foreningen bidrager økonomisk til, at det bliver et godt træf. Max. pris for deltagelse er 225 kr/person.

Vi kan godt bruge lidt flere hænder, så har du lyst til at være med til planlægningen og til at gennemføre træffet – eller har du gode ideer til oplæg, så skriv til info@dfac.dk

Assistance til miljø-spørgsmål
Vores Juraudvalg mangler et medlem at sparre med, som har teknisk indsigt i spørgsmål ang. miljøklasser og løsninger for opgraderinger af miljømærkater.

Vi bakser med nogle spørgsmål lige nu om disse emner, så det vil kunne hjælpe os, hvis vi har et par  medlemmer mere med indsigt heri. Det drejer sig om et eller to møder via Teams.

Arbejdet i juraudvalget har høj prioritet for foreningen, Vi vægter seriøse udtalelser og høringssvar, og vil derfor gerne have bedre forudsætninger for vores udtalelser på dette fagområde. Kontakt jj@dfac.dk eller tlf. 20 67 30 67 for yderlige information.

Rejseberetninger

Vi håber, at de nye vogne, som mange venter på, bliver leveret nogenlunde til tiden i år og at vi alle får gode ture med vores nye eller ældre/gamle autocamper i år. Nogle medlemmer er godt i gang med at køre og er på tur enten sydpå i varmen eller nordpå – på ski eller på jagt efter Nordlyset.

Del endelig beretninger fra turene på FritForum til inspiration for andre. De ligger godt i tråden Forsiden/Fra Nordkap til Gibraltar/Rejseberetninger. Her ligger allerede mange gode historier og erfaringer, og her kan både medlemmer og endnu ikke-medlemmer hente inspiration, for de kan læses uden at logge ind på FritForum.

Venlige Camperhilsener – og gerne på gensyn i Herning?

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC