IndholdMedlems NytNyhedsbrev december-2 2022

Nyhedsbrev december-2 2022

INDHOLD:

Oil Tank – foreningsrabat

Juletræf Hampen

Vil du køre syd på til vinter

Om medlemskortet

Hjælp til at komme på Frit Forum

 

Oil Tank – foreningsrabat
Opnå 30 øres rabat pr. liter brændstof

DFAC har forhandlet en rabataftale hjem til vores medlemmer, som betyder, at du som medlem af DFAC, kan få 30 øres rabat pr. købt liter brændstof. Rabatten ydes på pumpeprisen, der fremgår af prisskiltet på den enkelte station. Rabatten afregnes ved hver tankning og vil fremgå af kvitteringen. Rabatten træder i kraft fra 1. januar 2023, hvis du tilmelder dig.
Se hvordan du får rabatten på FritForum     
Andre fordele ligger her på FritForum


Juletræf Hampen
25. – 27. november 2022

Et hyggeligt juletræf i Hampen blev afholdt med ca. 42 personer. Lørdag blev der disket op med en spændende tur til an lokal samler, hvor man kunne se alt fra gamle traktorer, landbrugsmaskiner til gamle knallerter. Et andet hold så på garn og batik. Eftermiddagen sluttede med hyggesnak og æbleskiver.
Lørdag bød også på en stor lækker buffet, fremstillet af de enkelte medlemmer. Der var spændende egnsretter, som kunne smages. Dagen sluttede med pakkeleg med lidt ændrede regler, så ingen gik tomhændede hjem.
Søndag var frokosten redet, med rester fra lørdagens buffet. 
Tak til nissebanden Karen & Thomas samt Kirsten & Karsten for et veltilrettelagt træf.


Vil du køre syd på til vinter
Onsdag den 16. november 2022, kl. 19.30-21.00
Et virtuelt møde om tips og idéer i forbindelse med en tur syd på i vinterhalvåret løb af stablen midt i november, hvor 4 erfarne DFAC-medlemmer øste ud af deres erfaringer om specielle udfordringer og oplevelser man kan møde på sin vej sydpå. Der var masser af gode råd og huskelister, som er yderst anvendelige. Der var også god plads til at stille spørgsmål. Alle deltagere har efterfølgende fået tilsendt et digert værk med alle de gode råd.
Tak for et godt møde og de gode tips og idéer.

Om medlemskortet
Din adgang til medlemsfordele og DFAC´s mandat

Som medlem af DFAC får man kort efter indmeldelsen tilsendt et medlemskort, som også fungerer som navneskilt ved træf eller som repræsentant for DFAC ved messer. Medlemskortet giver også adgang til medlemsfordele, som du kan læse mere om her på FritForum.
Dit medlemskab er DFAC´s mandat, når vi arbejder med at forbedre forholdene for autocampere i Danmark, og du må gerne tippe en AC-ejer, der endnu ikke er medlem i DFAC, så giv hende/ham et tip om at melde sig ind, hvis du mener, at vi er det værd. Det gør man her.
Det vores flittige medlem 0006-Leif, der fabrikerer DFAC´s medlemskort – til dato har han fabrikeret omkring 1.500 medlemskort, og han har altid grejet med sig, også udenlands, så kortene kan komme ud til vores nye medlemmer. De finurlige oplevelser, som det har bragt, kan du læse mere om det på FritForum, hvor Jytte har lavet en artikel


Hjælp til at komme på Frit Forum

På FritForum kan du finde hjælp til at logge på medlemsdelen. FritForum er din vej til mere information om ex tips, træf, løbende info fra udvalg og bestyrelse, ex møder, debat op til generalforsamlingen, afstemninger, foreningsdebat, o.m.a., så det er vigtigt at kunne logge ind for at få så meget som muligt ud af dit medlemskab. Desuden vil der være hjælp at hente ved at skrive en mail til support@dfac.dk  og slutteligt vil DFAC afholde et webinar om brugen af FritForum i uge 10 2023.

Jule camperhilsen og vel mødt derude
Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC