IndholdJuraHvad må autocampere i Danmark?

Hvad må autocampere i Danmark?

Dette er ikke en aprilsnar!!!

Regler for autocampere

I vejledningen til det nuværende campingreglement (2010), står at ……..”Heller ikke parkeringsarealer til overnatning for fx autocampere m.fl. er omfattet af campingpladsbegrebet”. Dette ønskede vi understreget i det nye campingreglement ved, at det blev skrevet ind i selve bekendtgørelsen, og bad i september 2018 Erhvervsministeren herom.

Vi fik et godt svar fra Erhvervsminister Rasmus Jarlov (vedlagt), hvor han bl.a. skrev, at ”Da parkeringsarealer, herunder parkeringsarealer til overnatning for fx autocampere, ikke må bruges til campering, er de allerede af den grund ikke omfattet af campingreglementet.

Brevet sluttede med: ”det kan være svært at sondre mellem reglerne for parkering og campering med autocampere, og Erhvervsstyrelsen arbejder derfor på at udarbejde en bedre vejledning vedr. reglerne for kørsel, parkering og campering med autocampere, så det bliver lettere at være autocamperturist i Danmark.”

Disse regler foreligger nu i sin første udgave som et notat, som er udarbejdet i et samarbejde mellem Erhvervs-, Miljø- og Naturstyrelsen og Vejdirektoratet. På trods af udgivelsesdatoen, er det et seriøst arbejde, der ligger bag.

Autocampere-parkering-og-rastning-fællesnotat

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC