IndholdMedlems NytDFAC forbereder sig på generalforsamling

DFAC forbereder sig på generalforsamling

En grundsten i DFAC´s fundament er, at alle medlemmer kan deltage i generalforsamlingen, uanset hvor i verden de er.

Den foregår i år d. 18-22. maj via FritForum, hvor også en stor del af debatten op til generalforsamlingen vil foregå.

Bestyrelsen har allerede taget hul på forberedelserne til generalforsamlingen og lagt en række informationsemner og debatpunkter ind i FritForum, som medlemmer kan debattere.

Men det er lettere at tale sammen og udvikle ideer til at forbedre foreningen når man mødes, og derfor er en anden grundsten ”Forårsmødet” som er en væsentlig del af Forårstræffet, der ligger i april måned.

På Forårstræffet er lørdagen afsat til debat og hygge i grupper om formiddagen og Forårsmøde om eftermiddagen.

Her er bestyrelsen til ”eksamen”, bestyrelsens beretning og regnskabet fremlægges, grupperne kommer med deres indlæg og der er fri debat.

I løbet af dagen kan man hjælpes ad med at formulere forslag, som man gerne vil have til afstemning til generalforsamlingen.

Resten af Forårstræffet – der i år afholdes i Billundhallen d. 22-24 april – handler om at lære hinanden bedre at kende og hygge sig sammen, lytte til en spændende rejsefortælling, måske noget god musik, spise lækker mad sammen og nyde underholdningen lørdag aften.

Læs invitationen til Forårstræffet her – og medlemmer kan tilmelde sig her.

Sidste år blev det vedtaget at supplere (eller om nødvendigt erstatte) Forårsmødet med video-møde(r), så endnu flere medlemmer kan komme til orde. Vi prøvede det sidste år, det virkede efter hensigten, og i år holder vi et video-medlemsdebatmøde 27. april.

Desuden supplerer vi i år med et medlems-videomøde d. 19. maj, dagen efter, at generalforsamlingen åbnes for afstemning. Her vil bestyrelsen svare på de sidste spørgsmål og den sidste debat kan finde sted, så alle er klædt på til at kunne stemme.

Som sædvanlig stiller en række IT-stærke medlemmer sig til rådighed under generalforsamlingen, og hjælper andre medlemmer,  hvis de har brug for support for at kunne stemme.

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC