Nyt om AutocampereAC samler affald

AC samler affald

Autocamperfolk samler affald – hver dag

Dansk Naturfredningsforening har hvert forår en kampagne, hvor man organiserer, at frivillige danskere fra organisationer og skoler samler affald og rydder op i naturen. Affaldsindsamlingen i 2019 er søndag den 31. marts, mens skoler og institutioner samler ind fra den 25. til den 29. marts. Det er et godt initiativ, hvis effekt virkelig kan ses i naturen.

Danmarks Frie AutoCampere er ikke specifikt med i denne kampagne, men ligesom langt hovedparten af danske autocamperbrugere, samler medlemmerne sædvanligvis affald op på den plads, man har overnattet på.

Som brugere af vores dejlige natur har vi en klar interesse i, at vi efterlader en plads renere end da vi kom, således at alene dækaftrykket står tilbage, når vi er kørt.

Kun dækaftrykket er tilbage.

Toiletpapir i alle hjørner af en skovrydning stammer aldrig fra autocamperbrugerne – vi har jo vort eget toilet med i vognen og kan tilmed vaske hænderne bagefter – og det gør vi også, når at vi har samlet andres affald op og puttet det i vores medbragte skraldespand.

I ”agurketiden” om sommeren får en avis nogle år henvendelse fra en borger, der har set en autocamper tømme sit toilet eller gråvandtank uforsvarligt. Lad os hjælpe hinanden med en indsats her! Tag kontakt til vedkommende og fortæl om, hvordan vi i Danmark bruger naturen og afløbene, og hjælp vedkommende til at finde et forsvarligt sted at aflevere dette affald.

Brug DFAC´s oversigt over servicesteder. Du kan også hente GPS-koordinater til download på din navigation. Her kan du finde lovlige muligheder for tømning af toilettet. Fortæl det til de udlændinge, du møder – og fortæl os gerne (jj@dfac.dk), hvis du finder flere af slagsen eller har rettelser til samlingen.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC