Medlemskort og vognmærke bestilling

Som medlem kan du bestille to kort per medlemsnummer – et til dig selv og et til din partner. Udfyld felterne nedenfor og klik på afsend. Ønsker du 2 kort skal du udfylde og sende formularen 2 gange. Du vil herefter modtage en bekræftelse med de indsendte oplysninger. Kortet vil blive tilsendt eller udleveret ved anden lejlighed. Det er ikke alle felter som er obligatoriske, du vælger selv om du vil have de frivillige felter på medlemskortet, ønsker du ikke – så undlad at udfylde dem.

Kortet kan bruges som navneskilt og til legitimation. Danmarks Frie Autocampere producerer selv kortene, og de oplysninger du giver vil ikke  blive gemt efter at kortet er trykt. Gem derfor selv bekræftelsesmailen til du har fået kortet.

Hvis du ønsker at benytte vores nye vognmærke, så beder vi dig samtidig tilkendegive det i feltet i formularen herunder, vi ønsker at være omkostningsbevidst i DFAC så vi kan fastholde kontingentet på et fornuftigt niveau, derfor håber vi du kun bestiller vognmærket hvis du ønsker at benytte dette.

Medemskort bestilling_2
Navn på én person til kortets forside. Er I to personer i husstanden, skal I begge bestille hvert sit kort.
Indtast dit medlemsnummer - vil fremgå af kortets forside. Skal udfyldes
Indtast navn på din by.
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 100.66MB
Benyttes til kortets forside. Vedhæft pasbillede eller andet vellignende foto, vi kan beskære det. Ikke obligatorisk med billede
Vælg venligst om du ønsker at benytte vort vognmærke. Dette vil så blive sendt eller udleveret sammen med medlemskortet
Indtast e-mail adresse - du modtager bekræftelse på denne mail
Sender

 

 

maj

04majallday4. maj træf hos Karen og Thomas, Hampen

15majallday(TRÆFFET ER FULDT BOOKET) Rulletræf Hornsherred 15-5 til 18-5 2018

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X