IndholdArrangementerInvitation - Vinfest Osthofen

Invitation – Vinfest Osthofen

Danmarks Frie AutoCampere har modtaget invitation til vinfest i hjertet af det tyske vindistrikt Rheinhessen. Se flere stemningsbilleder fra tidligere års vinfest nederst på siden
Danmarks Frie AutoCampere har modtaget invitation til vinfest i hjertet af det tyske vindistrikt Rheinhessen. Se flere stemningsbilleder samt video fra tidligere års vinfest nederst på siden

Er du en af de få, der endnu ikke har været med til vinfest i Osthofen? Du har helt sikkert hørt andre danske autocamperturister tale om deres oplevelser ved denne vinfest, så måske skal du på listen i 2016. Gennem de seneste 6 år har 73 danske autocampere med 147 personer deltaget i vinfesten – over 2 dage – hos familien Lang i Osthofen – en by ved Rhinen ca. 100 km syd for Frankfurt am Main.

 

Vinbondegården ejes af Benno (junior) og Franz (senior) med efternavnet Lang, og er beliggende i D-67574 Osthofen, som ligger ved Rhinen lidt nord for Worms. På vingården er en officiel Stellplatz, som er registreret i BordAtlas med både Ver- og Entsorgung. Disse faciliteter skal du ikke forvente under vinfesten, idet ejendommens gårdsplads og stellplatz er inddraget til borde og bænke arealer, scene til live musikken og arealer til produktion af madvarer. El-forsyning skal du heller ikke påregne. En lille toiletbygning er indrettet i et hjørne af gårdspladsen – en lille træbygning med 2 toiletter og en håndvask.

 

Vinfesten strækker sig over 2 dage: Fredag aften kan du få 4 slags grillstegte fiskefileter med diverse tilbehør, hertil drikker vi ejendommens hvide produkter, og lørdag spiser vi Dyreragout (dyr af egen avl), schnitzel eller lignende, hvortil vi drikker ejendommens røde produkter. Lørdag over middag, arrangeres traktor/vogn ture ud i vinmarkerne, ved hjemkomsten går vi i “probierstuben” og smager på vinproducentens produkter. Der bliver her også mulighed for at købe vin.

 

Ønsker du at høre mere om dette spændende arrangement, så indtast navn og email adresse, så mailer vi flere oplysninger til dig.

 

Ja tak – mail mig flere oplysninger om vinfesten i Osthofen:

 

Vælg venligst en gyldig formular

 

Se stemningsbillederne ved at klikke på et af de nedenstående billeder

 

Vort medlem 0099 Jenny og Kai Larsen som står bag www.camperfolket.dk har produceret denne video fra Weingut Borntaler, vi blev først opmærksom på den efter artiklen var slået op på www.dfac.dk.

 

Kilde: www.camperfolket.dk

 

 

Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC