Danmarks Frie AutoCampere

DFAC sætter ”X” ved det frie valg!

Vores ekstraordinære generalforsamling, som finder sted via internettet på FritForum, er startet natten til d. 4/11 – 2020 og varer indtil d. 8/11. Hermed kan også medlemmer, der er på tur, finde et sted med god internetdækning og give sin mening til kende.

DFAC´s grundlag er demokratisk, og derfor foreslår bestyrelsen, at vi udvikler vores vedtægter, så vi kan udnytte fremskridtene mht. videomøder til en god debat forud for generalforsamlinger. Der er ingen garanti for at vort Forårsmøde kan afholdes – og videomøder kan understøtte den demokratiske proces.

Vi er så småt begyndt at benytte videomøder til debatter og holdt også et lille fødselsdagsmøde i stedet for det aflyste fødselsdagstræf, da foreningen d. 11. oktober blev 5 år, men vi ønsker at bruge muligheden i langt højere grad – også til daglig.

Desuden indeholder den ekstraordinære generalforsamling valg af 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter, der vil være med til at gøre en særlig indsats for vores dejlige forening. Afstemningen handler også om bestyrelsens oplæg til at afslutte 2 opgaver, som medlemmerne pålagde bestyrelsen ved generalforsamlingen i maj og endelig bestyrelsens oplæg til, hvordan DFAC skal arbejde fremover.

Bestyrelsen

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

14/10/2020
Rømø strand 25% bilfri | DFAC

ømø strand 25% bilfri

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle.

Læs ... See more

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle. Den beslutning vækker glæde ... See more

12/10/2020
DFAC FritForum - Emner til debat: Ekstraordinær generalforsamling nov. 2020

DFACs ekstra-ordinære generalforsamling er næsten i gang. Som altid foregår den på internettet via FritForum.

Frist for fremsættelse af forslag ... See more

03/10/2020
Autocamper Show 2020 udsættes

Autocamper showet 2020 er udskudt til november 2021 på grund af Covid-19.

Læs mere ... See more

Arrangørerne af Danmarks første publikumsforum kun for autocampere, har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

14/09/2020
Autocampere sviner IKKE | Danmarks Frie AutoCampere

Autocampere rydder op

Den 19. september har du mulighed for at deltage i en affaldsindsamlingsdag, hvor vi som brugere af Danmarks parkeringspladser ... See more

Kom og vær med til affaldsindsamling lørdag d. 19/9 kl. 10.00 i Kolding og Frederikssund. I DFAC har vi hvert år i agurketiden noteret de ... See more

« 1 of 7 »

april

02apr(apr 2)12:0004(apr 4)12:00Tour de France træf 2021

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X